Wiosna, wiosna na całego. Co dzień rośliny wyglądają inaczej. Chwila dla migdałka, chociaż kwitnie krótko jak go bardzo lubię.
W ogóle fajnie oglądać nowe życie i te wiosenne pączki.
Kasiu
dziękuję
do perfekcji jeszcze dużo brakuje....cała nowa część jeszcze mocno nie skończona ....i w tym sezonie na pewno nie będzie …….nie powstanie wiata ,.........chciałabym jedynie jeszcze daszek na domku ogrodnika zrobić ….zobaczymy ,czy się uda …
postępy prac przy basenie eM dorobił prowizoryczne schody …
Jolanko, u nas jednak cieplejszy rejon, tak samo później zima przychodzi, ale w sezonie się wyrówna.
To pęcherznica Diabolo
a tak w pełni sezonu i kwitnienia
Pięknego masz tego klonika.
Ja mam w planach sobie jakiegoś czerwonawego sprawić.
Dobrze twój rośnie ??
Jak z zimowaniem ??
A w sezonie , wymaga większej pielęgnacji ??
wiosnę już masz Madziu śliczną.
Tulipanki pięknie kwitną.
U mnie z roku na rok jest ich coraz mniej.
Pomidorki ładnie ci rosna.
Moje też już rośną i papryczki
Asiu
troszkę wchłonęła....co zrobić ledwie wróciłam i już po pierwszej dwunastce nie wiedziałam ,jak się nazywam ….
ale wczoraj odreagowałam robieniem kantów dziś rąk nie czuję
i pomimo ,że niewiele mi zostało -to nie skończyłam
na Twój mur czekam bardzooooo .....i tupię nóżkami ,bo taka jestem ciekawa efektu …
widzisz ,ja też bałam się ciemnego koloru ,a teraz jestem naprawdę z niego zadowolona
-nawet donice z przodu domu też przemalowałam nie mam fotki
teraz je lubię, mam bezpośredni kontakt ogrodem, poprzednia pergola była zamknięta.
jeszcze coś się tu wymyśli, teraz mąż wpadł na genialny pomysł, aby nad cisami zawiesić moje donice-cycki. Ginęły w innym miejscu. Teraz muszę pomyśleć, co w nich posadzić.
mam taki widok
wczoraj malowałam szyszki, robię wianek
wyspa berberysowa nie wlazła cała
Kasiu
klony uwielbiam i mam ich sporo i z chęcią jeszcze kilka bym dokupiła …
jak na razie mi rosną ….
teraz zauważyłam ,że oprócz cisów ,to i choiny kanadyjskie mam marne i jeden świerk serbski też pada …
życie …
mnie dziś czeka przesadzanko pomidorów do większych doniczek
wczoraj walczyłam z kantami na nowej części -rączki bolą i dziś
tu chyba za dużo tych uskoków …w pustym rogu muszę wyłożyć jakieś płyty ,lub kamienie -tam najwięcej niszczy pies -nie chce mi się z nią walczyć i zostawiam ten kąt dla niej
z kantami nawet byle jaki trawnik tak strasznie nie razi