Moniko, na chwilkę ale zaglądam na Ogrodowisko

Spotyka mnie tutaj wiele miłych słów. Dziękuje Ci Haniu za piękny wierszyk. Wybacz, nie zdążyłam jeszcze do Ciebie zaglądnąć. Praca zarobkowa, później dom i syn który czeka na obiad, na wszystko nie wystarcza czasu

Jeśli decyduję się na komentarz, to najpierw chcę przeczytać cały wątek, a to jednak troszkę trwa.
Ewalm - z ogrodem poczekam do wiosny. Mam już pewne plany, Magnolia mój Anioł od ogrodów podpowiada, co z czym się je

. Pisałam już o tym wcześniej, założenie było inne, marzył mi się wiejski ogród, ale realia też są inne. Trawy i iglaki to będzie podstawa ogrodu. Ogród powstał po to, żebym miała gdzie odpoczywać po ciężkiej fizycznej pracy, a narazie cięzko tam pracuje. Na ogród też trzeba mieć czas, a u mnie z czasem bywa ciężko. Jutro jadę sprzątać apartament a później 300m kamienicę. Wrócę około 20 do domu, a uwierz mi po takiej pracy nie chce się ruszać ani ręką ani nogą . Eliza - dziękuje, to miło przeczytać, że kogoś mój blog zainteresował. Dzisiaj na blogu spróbuję opisać co spotkało mnie po powrocie do domu od M. Kto to "M"? - ktoś z Ogrodowiska
W sobotę przesadzę tulipany do donic i do ziemi. Dziękuje Wam jeszcze raz