Danusiu, róże wciąż cieszą kwiatami. Nie ma ich dużo, ale zawsze jakaś ma bukiecik. Liliowców dużo wydałam koleżankom. Kiedyś miałam dużo kolorów, teraz ograniczam. Wydaje czerwone, pomarańczowe i żółte. Z czasem zostanie ich jeszcze mniej jak rozmnożę te, które mi się bardzo podobają.
Oj bardzo pachnie, lilie ale i floksy też pachną. Hortensje to w większości są już drzewa. Oby tylko jakas nawałnica znowu nie przyszła a i deszcz też obawiam się, żę może połamać. Vanilka juz takie duże kwiaty ma.
Aniu, witaj!
Pieknie ci kwitną jeżówki, pysznogłówki.
Moje jeżówki jeszcze nie wszystkie.
Floksy masz śliczne.
Dalijki zaczynają. Suuper. Biała pomponowa jest piękna. U mnie już chyba z 5 dalii kwitnie.
Kwitną lilie. I pewnie cudnie pachną ??
Ogród jak zawsze przepięknie się prezentuje.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję Danusiu.
Z hortwnsjami łączy mnie szczególną więź.
To pierwsze roślinki,które posadziłam
Nie liczyć oczywiście tuji ☺☺☺
Bukietowe nie wymagają, praktycznie niczego
Trochę nawozu hektolitry wody i rosną hihihi
Gorzej jeśli chodzi o ogrodowe .
Te to są " jak księżniczka na ziarnku grochu "
Ale i tak jakoś sobie pomagamy
Lilie to nowa miłość.
Koniecznie trzeba pomyśleć nad dokupieniem hihihi
Pięknie jak zawsze, podziwiam Twoje bukiety, są cudne, widać, że bardzo je lubisz. Ogród kipi od kolorów , jeszcze Ci bardzo ładnie róże kwitną no i lilie ale u Ciebie musi pachnieć Jeżówek też masz dużo, u mnie nie chcą rosnąc, chyba za dużo cienia, tak myśle, a te co jeszcze zostały to mi ślimaki zjadły. Pozdrawiam serdecznie
Piękne masz lilie, ogród już taki dojrzały wspólczuje tego ukąszenia, już lepiej? Tez mnie kiedyś mucha końska tak ukąsiła, że antybiotyk, noga do góry ani chodzić W tym roku wyjątkowa plaga komarów, ślimaków. Zdrowia życze Pozdrawiam
Bardzo ładne masz hortensje i te ogrodowe, widzę, że masz różne i te bukietowe, lubią Cię no i lilie. Zmienia się u Ciebie, bujne już wszystko Pozdrawiam
Zapraszam, zapraszam, tylko niech się u nas ta pandemia jakoś rozejdzie, u nas znowu duży wzrost w naszym mieście i okolicy
A wybujałe owszem, pomimo, że hortensje tak mocno przyciełam to rosną i rosną jakieś giganty, tunelami chodzę już Już zaczynają hibiskusy, malwy w koncu i miliny i nawet magnolia po raz drugi zakwitła no coś jej się pomyliło Lilie i floksy pięknie pachną no tylko te komary
No i częsciej zaglądaj bo zawsze przenosisz mnie w inny świat Zostawiając mi do posłuchania takie perełki