EWA! Dziękuję w imieniu wszystkich posiadaczy vertigo na forum Mam dwie sadzonki i spróbuję przechować je na dwa sposoby w tym jeden oparty na Twoich doświadczeniach
Jak czytam posty Justyny eee tam to przychodzi mi na myśl "wielkie umysły myślą to samo " Bo te słowa chciałem do Ciebie również skierować. Najważniejsze to odnaleźć własny styl i dążyć do tego efektu. Jak masz jakąś wolna kasę na rośliny to schowaj w kąt i kup dopiero to co czego będziesz pewna, że chcesz mieć
Twórz sobie na początku ramy ogrodu, szkielet Sadź drzewa i żywopłoty Nie wiem czy zamierzasz robić płot koło tej łąki? Jeśli tak to z ramami się wstrzymaj
I choć mamy środek sezonu to napiszę, że zimą siedź na forum i przeczytaj artykuły Danusi, obejrzyj wszystkie wizytówki ogrodów - a to co Ci się spodoba zapisuj w jednym folderze. Jak juz zdecydujesz jaki Twój ogród ma być usuniesz niepotrzebne zdjęcia i będziesz miała gotową sciągę na ogród I wtedy pójdzie jak z płatka
PS. a jak już skończysz ogród to będziesz wszystko przekopywać od nowa jak większość z nas