Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ElzbietaFranka"

Miłkowo - sezon 2016-2022 10:25, 11 sty 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Tego materialu tyle masz, ze trzeba kilka dni ogladac. Jeszcze tu wroce, to sie szerzej wypowiem.
U nas tez sniegu ledwoledwo za to nas mrozi zaciekle.

Oj dużo, 3 wątek już, nawet nie próbuj ogarniać,szkoda czasu
Śniegu ciut, cieszę się że na drogach go nie ma, jazda przyjemniejsza autem
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 09:57, 11 sty 2017

Do góry
Wczoraj rano 9 stopni dzisiaj 17 na minusie. Moze napada. Snieg chroni rosliny.
A tam co bedzie to bedzie. Lepsza ostra zima niz ta plucha.
Ptasi gaj 09:53, 11 sty 2017

Do góry
Nie nie!!! Juz mam dosyc Łazienek dopoki te ptaszyska sie nie wyniosa, byle do wiosny. Tam maja doskonale warunki drzewa wysoko i zawsze to cieplej niz w polu.
Ptasi gaj 09:48, 11 sty 2017

Do góry
Wczorajszy spacer mimo smogu. W Łazienkach krolowaly obsraj ptaki wiec spacer byl bardzo krotki.
Wrony, gawrony tysiace, wrzask nie do opisania. Lepiej sie tam nie wybierac ten rumor nie do zniesienia slalom pod koronami drzew aby cos nie spadlo na szczescie. Ryzyko ogromne.

parasol i zatyczki do uszu rekomendujesz ?
Ptasi gaj 09:46, 11 sty 2017

Do góry
Wczorajszy spacer mimo smogu. W Łazienkach krolowaly obsraj ptaki wiec spacer byl bardzo krotki.
Wrony, gawrony tysiace, wrzask nie do opisania. Lepiej sie tam nie wybierac ten rumor nie do zniesienia slalom pod koronami drzew aby cos nie spadlo na szczescie. Ryzyko ogromne.

Ptasi gaj 09:27, 11 sty 2017

Do góry
U nas znowu mrozi. Nad ranem 17 stopni na minusie. Ptaszki siedza w tujach i berberysach.
Miłkowo - sezon 2016-2022 00:33, 11 sty 2017

Do góry
Tego materialu tyle masz, ze trzeba kilka dni ogladac. Jeszcze tu wroce, to sie szerzej wypowiem.
U nas tez sniegu ledwoledwo za to nas mrozi zaciekle.
Ogród bacowej 23:11, 10 sty 2017

Do góry
Witam Ewo. Ogladajac ostatnie fotki ma sie wrazenie, ze te rabaty sa na zboczach. Moze sie myle. Moze to nasadzenia stwarzaja takie wrazenie od najmniejszej rosliny do najwyzszej. Napisz cos jak to jest.

Elu rzeczywiście część rabat jest na skarpach, bo jak pisałam mam w ogrodzie góry i doliny.Ale część rabat to ułożenie piętrowe roślin.
Zielona przestrzeń 12:56, 10 sty 2017

Do góry
Witam. Pierwsze fotki bardzo ladny ogrodek. Napisz wszystko ile ma metrow od kiedy uprawiasz.
Mam na dzialce mnostwo polskich kolibrow czyli "fruczaki" wypijaja nektar z lawendy i kocicy. Mozna je zobaczyc pod wieczor. Sa to duze cmy. Zobaczcie w internecie.
Ptasi gaj 12:49, 10 sty 2017

Do góry
Aniu juz wszystko dobrze jestem.
Ogródek Iwony II 09:54, 10 sty 2017

Do góry
800 metrow ale jakie, ale sniegu u nas mroz a sniegu jak na lekarstwo, napisze wiecej wieczorem. Dzieki za chec pomocy.
Ptasi gaj 09:44, 10 sty 2017

Do góry
Tez tak zrobilam. Probowalam wszystkich sposobow. Z komputerem i roznymi programami mam do czynienia od kilku dekad wiec przezylam rozne nieszczescia tracac i odzyskujac teksty.
Elektronika i głowa ludzka nieraz szwankuje i trzeba sie z tym pogodzic.
Dziekuje wam a pomoc.
Ptasi gaj 00:45, 10 sty 2017

Do góry
Cześć Elu, wpadłam na chwilkę i czytam, że masz problem z odnalezieniem siebie na forum.
Jest bardzo fajny sposób, jak się zgubisz, albo jak szukasz czegoś konkretnego:
Wpisz u góry w lewym rogu słowo-klucz, czego szukasz i kliknij pokaż posty, szukaj.

Po wpisaniu ElzbietaFranka otrzymałam całą masę twoich postów, teraz możesz łatwo wejść na swój wątek.
https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=ElzbietaFranka&search_in=posts&commit=Szukaj

W podobny sposób możesz poszukać wpisy o np. cisach. Wystarczy wpisać: cisy. Pokażą ci się wszystkie posty, w których wystąpiło słowo cisy.
Jeśli wpiszesz cisy img pojawią się wpisy ze zdjęciami cisów, ale tylko te, jak ktoś nazwał "cisy".
Mam nadzieję, ze pomogłam.
Pozdrawiam
Ptasi gaj 00:28, 10 sty 2017

Do góry
Kasiu, pisze na tym pierdku i co chwile cos przycisne i trace napisany tekst czy zdjecia. Wczoraj tak bylo i dzisiaj tez.
Dzisiaj przez ponad pol godziny nie moglam znalezc swojego watku.
Musialam prosic o pomoc kasay, czy ona mnie widzi na naszych ogrodach.
Przeszukalam cale nasze ogrody, na ostatniej stronje znalazlam swoj watek bez daty wpisu szary koniec. Weszlam do watku i napisalam "jestem na szarym koncu" i wskoczylam na pozycję wg datownika.
Mialam stracha jakbym wszystko stracila, atu tyle zachodu kolo tego watku.
Dobrze, ze sie tak skonczylo.
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 23:09, 09 sty 2017

Do góry
Kasiu dzieki. Juz wskoczylam do swojej kolejki, przerazilam sie. Bylam w spisie na szarym koncu. Wpisalam jakies zdanie i wskoczylam na liste.
Koncze dobranoc.

ja tez zmykam
Ptasi gaj 23:08, 09 sty 2017

Do góry
Jestem na szarym koncu forum a to dlaczego

nie...
w:naszych ogrodach jestes prawie na samej gorze
a w powiadomieniach bedziesz widziala swoj watek wysoko jezeli ktos napisze
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 23:07, 09 sty 2017

Do góry
Kasiu dzieki. Juz wskoczylam do swojej kolejki, przerazilam sie. Bylam w spisie na szarym koncu. Wpisalam jakies zdanie i wskoczylam na liste.
Koncze dobranoc.
Ptasi gaj 23:03, 09 sty 2017

Do góry
Jestem na szarym koncu forum a to dlaczego
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 22:56, 09 sty 2017

Do góry
Kasiu widze, ze jestes wiec pisze do ciebie, nie widze u siebie na tablecie mojego watku wcspisie nasze ogrody. Moze cos zablokowalam, prosze wejdz na moj watek moze sie odblokuje. Napisz czy ty mnie masz w spisie "nasze ogrody".
Ptasi gaj 22:16, 09 sty 2017

Do góry
Toraz chce napisac troche o drzewach, juz mialam wczoraj napisane cos nacisnelam i wszystko poszlo w sina dal.
Mam trzy jarzebiny szare, ktore nie chca rosnac. Maja przyrosty bardzo male kwitna tez slabo. Maja po 6 lat. Jakas przyczyna musi byc, na wiosne okopie je i nawioze obornikiem jak nie rusza to trzebamprzesadzic w inne miejsce.
Nie daleko od mojego osiedla rosnie szpaler jarzebin wlasnie tych szarych sa bardzo ladne jak kwitna to zapach sie roznosi na kilometr i to mnie zainspirowalo do posadzenia u siebie, ale najwidoczniej cos im w moim ogrodzie nie sluzy ze takie mikrusy.
Taki sam problem mialam z bukiem czerwonym w tym samym czasie posadzony, przyrosty po 2-3 cm. Przekopalam w inne miejsce przez 2 lata ledwo ledwo, az w zeszlym roku nadrobil wszystkie lata, mial przyrosty po 80 cm. Nasypalam do dolka wiadro obornika i ruszyl, piekne liscie.
Dobrze u mnie rosna deby, brzozy i klony, jesienia sie pieknie wybarwiaja.
Wiec kazda/y z nas ma jakies problemy w ogrodowych nasadzeniach i dlatego ogrod przeksztalca sie caly czas.

A to ten buczek czerwony

A to nabytek w 2016 r.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies