ElzbietaFranka
13:09, 14 lut 2017

Oj mam do zagopodarowania jeszcze jedno zwirowisko suche oczko musze poszukac trawe w razie podtopienia czy da sobie rade to jeszcze przede mna. Mam tam ppsadzone krzewuszki ktore zostaly przekopane z innego miejsca gdzie kazdej zimy pedy wymarsaly i odbijaly od korzenia a nowo.
Wszystko bedzie zalezalo od ich stanu na wiosne. Jezeli wymarzna posadze nkezawodne trawy lub trzcine australijska, ale ona musi byc posadzona w donicach bo jest bardzo ekspansywna. Pedy podzirmne potrafia wyrosnac nawet 2 m od źrodla ale jest ladna zielona z źoltymi paskami. A moze bambusy.
Wiesz tak prawde mowiac ja nigdy nic nke planuje somo mi sie rodzi jak wchodze do szkolek - choroba na rosliny.
To jest wlasnie ta trzcina wysoka trawa w srodku wiosna i jesien zdj z 2015 r.
Ponizej oczko o ktorym mowa powyzej tam rosna 4 daglezje.
A to moj wiciokrzew znalazlam fotke 2015 r.
Wszystko bedzie zalezalo od ich stanu na wiosne. Jezeli wymarzna posadze nkezawodne trawy lub trzcine australijska, ale ona musi byc posadzona w donicach bo jest bardzo ekspansywna. Pedy podzirmne potrafia wyrosnac nawet 2 m od źrodla ale jest ladna zielona z źoltymi paskami. A moze bambusy.
Wiesz tak prawde mowiac ja nigdy nic nke planuje somo mi sie rodzi jak wchodze do szkolek - choroba na rosliny.
To jest wlasnie ta trzcina wysoka trawa w srodku wiosna i jesien zdj z 2015 r.

Ponizej oczko o ktorym mowa powyzej tam rosna 4 daglezje.

A to moj wiciokrzew znalazlam fotke 2015 r.