Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:22, 01 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
I teraz zima to spotkanie ogrodowiska na bigosie Ja tam dni odliczam

czy ja coś przegapiłam????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:32, 31 paź 2012

Do góry
hm.... fartuszek że łochocho , nawet nie trzeba by było może gotować
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:26, 31 paź 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
To trzymaj u stóp ale tam chyba kciuków nie ma Ja też mam w maju urodziny, dokładnie 16 Piękny to miesiąc...

pewnie ;0 mam w domu 4 byków i jeszcze moi rodzice też z maja i jeszcze mój chrześniak. Zatem mam 7 imprez urodzinowych w maju
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:14, 31 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
oooo ja tam w maju mam urodziny wszystkich chłopaków (prawie) to mi nie pasuje

No masz rację, co za dużo to niezdrowo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 31 paź 2012

Do góry
oooo ja tam w maju mam urodziny wszystkich chłopaków (prawie) to mi nie pasuje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:09, 31 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Dziękuje za życzenia , na razie podziękowania grupowe bo stoję w kolejce na BP

Ja właśnie wróciłam .... na drogach masakra jakaś korki ciągną się kilometrami a na tyłach wozu wiozłam rozwrzeszczane dzieciaki aż tak że filtr od klimatyzacji zastrajkował i świat przestał istnieć do momentu przerzucenia się na sterowanie manualne / nadal jeżdżę zastępczakiem/ Dotarłam do domu i padłam

O ludzie, kiedy naprawisz auto??? A korki straszne, ja dzisiaj w przeciwną stronę wyruszyłam niż zwykle, na obwodnicę autostardową nawet nie próbowalam się dostać, kooooooorek taaaaaaaki był.....

Między nami kierowcami Ruch dzisiaj okropny! Nawet nie w okolicach cmentarzy, ale w całych miastach .... No nic - żyję - ale ledwie Aha - uczyć się miałem - teraz na prawdę idę

Sebek a Ty jazde dzisiaj miałeś??? a tak na marginesie, jak ja nie lubię L-ek. U nas jest ośrodek egzaminacyjny, z racji tego że żekomo miasto łatwe i latwo zdać to przyjeżdżają elki z różnych miastod Warszawy po Gołdap. I telepią się 30 na godzinę jeden za drugim blokując ruch. Trzeba mieć ze 3 pary oczu i moc przewidywania żeby nie wjechać w nie i nie dać wjechać w siebie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:09, 31 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...

jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;

Irenko po prostu każdy, dosłaownie każdy tego dnia wsiada do samochodu....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:07, 31 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...

Masakra istna a nie można w inny dzień 1 listopada ustalić???? Np w maju ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:04, 31 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:02, 31 paź 2012

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:29, 31 paź 2012

Do góry
wpadam nadrobić zaległości i co widzę..., też Cie dopadł śnieg... rozpuścił się już czy ciągle zalega. Co do lampek, to ja też lubię światło Mój M w ubiegłym roku lampki montował już w listopadzie w obawie przed brakiem czasu później, teraz też zamierza rozwiesić światła wcześniej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:15, 31 paź 2012

Do góry
dzisiaj przejeżdałam koło wulkanizacji, kolejka taka, że aż żal było patrzeć.... na szczęście ja nie muszę wymieniać opon
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:51, 31 paź 2012

Do góry
cóż począć, natura kobiety tak ma... kiedyś mocno eksperymentowałam z włosami mialam różniste kolory różne długości, włącznie z wygoloną połową głowy... a od jakiegoś czasu spokój... w ubiegłym roku stwierdzilam że mi mój blond się znudził, ku wielkiemu zdziwieniu mojej fryzjerki poprosilam o czekoladowy brąz. Zrobiła przez dwa dni do lustr nie mogłam spojrzeć a jak przechodziłam w domu obok lustra i zerknelam przypadkiem to sie wzdrygałam bo sie nie poznawałam... na trzeci dzień poszłam spowrotem i wróciłam do blondu...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:41, 31 paź 2012

Do góry
Marzenko, zmrożona róża dla Ciebie.

A teraz machniom tego tysiąca cobyś nowy wątek z 'pięknym' ogrodem zaczeła
Zimozielony ogród przy białym domu 20:25, 30 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Tutaj dodatkowo doszło głównie lustro... i jego otoczenie, no i magiczna kula - to ważny, może nawet najważniejszy "szczegół" w tym ogrodzie.

Danusiu lustro wymiata (tak powiedziałby mój syn) nie wyobrażam sobie tego ogrodu bez niego...
powiedz mi proszę czy pod ściane woną są jakieś fundamenty, czy poprostu przywożą i stawiają na glebie? bo zastanawiam się jak to wygląda organizacyjnie.

Wylaliśmy fundamenty, inaczej przewróci się.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:50, 30 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

A to jeszcze ładniejsze....... boskie......

słów brak...masz prawo być nieskromna, łapki pewnie nieźle zmarzły przy foceniu, ale warto było!

słodki obrazek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:01, 30 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)

słów brak...masz prawo być nieskromna, łapki pewnie nieźle zmarzły przy foceniu, ale warto było!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:29, 29 paź 2012

Do góry
Aniu tak w benexie...
niech no śnieg stopnieję bedę jeszcze sadzić tulipany
A natura jest niesamowita. Do pracy się dzisiaj spóźniłam przez te zdjęcia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:28, 29 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

no proszę, jaka ciekawa dyskusja o 'kiedyśnych' modach, małych bucikach... moja mama też ma rozmiar 35 i kupienie butów na obcasie to nawet do tej pory nie lada wyczyn. Na szczęście mam odrobinę wiekszą nogę. A na zdjęcia ślubne i ogromną muchę mojego Piotra też patrze z rozżewieniem chociaż mineł dopiero 16 lat...

Polecam obejrzenie filmu ze ślubu za lat 4 poczekaj jeszcze troszkę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:04, 29 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies