Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 21:03, 31 paź 2012

asc napisał(a)

Madżeno, Berlin cudny. Wspomnienia w sam raz na listopad. Twoje sałatki biją wszystko co do tej pory jadłam.
I gratulując 900, czekam na 1000 i zmianę nazwy wątku.

że się wtrącę.. gdzie te sałatki?.. potrzebuję pilnie przepisów..

Marzenka.. za jednym zamachem.. możesz i podesłać do mnie Święta idą.. najgorszy czas dla mnie...... gotować trzeba ....... raz może bym zabłysła........ jak......gwazda.. i spadła... ......

Aniu ja też gotować nie umiem bo nie lubię Na święta robię tylko salatki i ciasta Resztę M bo lubi Chwała Ci Panie M mawia, że na kolanach do Częstochowy powinnam się udać w podzięce za zeslanie takiego męża

Zatem zakładamy przed świętami wątek Kulinaria Świąteczne
Madzenka 21:04, 31 paź 2012

Richie napisał(a)
Ja też przyłączam się do grona gratulujących.

Ryszardzie jestem zaszczycona
Milka 21:04, 31 paź 2012

ana_art napisał(a)
he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...

jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;
Madzenka 21:05, 31 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)

Sebek, a dlaczego taka dyskryminacja, że tylko dla wrześniowych? A co karnawałowe gorsze?????

a październikowe ??? ... ja wnoszę o październikowe))

edit ... po chwili zastanowienia wnoszę o klub małżeństw bez miesiąca ... bo dobijemy do 1000 w dobę nie rozwikławszy tego zagadnienia ... w tym wątku ))

Zakładamy wątek niemałżeński ale potrzebuję czasu w listopadzie aby zdjęcia zeskanować
Madzenka 21:06, 31 paź 2012

Sebek napisał(a)

A kto powiedzial że zakładamy wątek małżeński ????
A może byśmy założyli wątek MY OGRODOWICZANIE 20 lat wcześniej???? Sebek miałby problem bo o zdjęcie z USG musiałby mamę prosić

Coś mi się wydaje, że wtedy to ja jeszcze planowany nie byłem No to zakładaj! Ja muszem iść, bo jeszcze teorii nie zdam....Dwa dni...dwa dni... dwa dni......wdech...wydech.....

Sebek jak będę tak długo trzymać kciuki to
A) zbieleją mi kostki
B) nie będę mogła pisać

Madzenka 21:07, 31 paź 2012

ana_art napisał(a)
he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...

Masakra istna a nie można w inny dzień 1 listopada ustalić???? Np w maju ???
Madzenka 21:09, 31 paź 2012

irena_milek napisał(a)

jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;

Irenko po prostu każdy, dosłaownie każdy tego dnia wsiada do samochodu....
ana_art 21:09, 31 paź 2012

Sebek napisał(a)

Dziękuje za życzenia , na razie podziękowania grupowe bo stoję w kolejce na BP

Ja właśnie wróciłam .... na drogach masakra jakaś korki ciągną się kilometrami a na tyłach wozu wiozłam rozwrzeszczane dzieciaki aż tak że filtr od klimatyzacji zastrajkował i świat przestał istnieć do momentu przerzucenia się na sterowanie manualne / nadal jeżdżę zastępczakiem/ Dotarłam do domu i padłam

O ludzie, kiedy naprawisz auto??? A korki straszne, ja dzisiaj w przeciwną stronę wyruszyłam niż zwykle, na obwodnicę autostardową nawet nie próbowalam się dostać, kooooooorek taaaaaaaki był.....

Między nami kierowcami Ruch dzisiaj okropny! Nawet nie w okolicach cmentarzy, ale w całych miastach .... No nic - żyję - ale ledwie Aha - uczyć się miałem - teraz na prawdę idę

Sebek a Ty jazde dzisiaj miałeś??? a tak na marginesie, jak ja nie lubię L-ek. U nas jest ośrodek egzaminacyjny, z racji tego że żekomo miasto łatwe i latwo zdać to przyjeżdżają elki z różnych miastod Warszawy po Gołdap. I telepią się 30 na godzinę jeden za drugim blokując ruch. Trzeba mieć ze 3 pary oczu i moc przewidywania żeby nie wjechać w nie i nie dać wjechać w siebie
Slawko 21:09, 31 paź 2012

Sebek napisał(a)

A kto powiedzial że zakładamy wątek małżeński ????
A może byśmy założyli wątek MY OGRODOWICZANIE 20 lat wcześniej???? Sebek miałby problem bo o zdjęcie z USG musiałby mamę prosić

Coś mi się wydaje, że wtedy to ja jeszcze planowany nie byłem No to zakładaj! Ja muszem iść, bo jeszcze teorii nie zdam....Dwa dni...dwa dni... dwa dni......wdech...wydech.....

Co wiem o tym Sebku, jeszcze egzamin z teorii przede mną a już mam pietra trzeba być dobrej myśli...
Madzenka 21:11, 31 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, wpadłam do Ciebie koło południa i wdziałam 9 setkę ale nie mogłam nic napisać. Teraz nadrabiam.

Kosz z miasta Szekspira, bo piszę aktualnie artykuł zaległy

Danusiu na tysiączka osobiście Cię na imprezkę zaproszę