Aniu ja też gotować nie umiem bo nie lubię Na święta robię tylko salatki i ciasta Resztę M bo lubi Chwała Ci Panie M mawia, że na kolanach do Częstochowy powinnam się udać w podzięce za zeslanie takiego męża
Zatem zakładamy przed świętami wątek Kulinaria Świąteczne
he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...
jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;
Sebek, a dlaczego taka dyskryminacja, że tylko dla wrześniowych? A co karnawałowe gorsze?????
a październikowe ??? ... ja wnoszę o październikowe))
edit ... po chwili zastanowienia wnoszę o klub małżeństw bez miesiąca ... bo dobijemy do 1000 w dobę nie rozwikławszy tego zagadnienia ... w tym wątku ))
Zakładamy wątek niemałżeński ale potrzebuję czasu w listopadzie aby zdjęcia zeskanować
A kto powiedzial że zakładamy wątek małżeński ????
A może byśmy założyli wątek MY OGRODOWICZANIE 20 lat wcześniej???? Sebek miałby problem bo o zdjęcie z USG musiałby mamę prosić
Coś mi się wydaje, że wtedy to ja jeszcze planowany nie byłem No to zakładaj! Ja muszem iść, bo jeszcze teorii nie zdam....Dwa dni...dwa dni... dwa dni......wdech...wydech.....
Sebek jak będę tak długo trzymać kciuki to
A) zbieleją mi kostki
B) nie będę mogła pisać
he u nas dzisij też korki gigantyczne, ludzie wszędzie pełno, masakra normalnie...
jak co roku i co roku te komunikaty i wtedy i tak szaleja ludziska i najwięcej wypadków, więc ja wyjazd przełożyłam na kolejną niedzielę, a jutro miejscowych znajomych odwiedzę;
Irenko po prostu każdy, dosłaownie każdy tego dnia wsiada do samochodu....
Dziękuje za życzenia , na razie podziękowania grupowe bo stoję w kolejce na BP
Ja właśnie wróciłam .... na drogach masakra jakaś korki ciągną się kilometrami a na tyłach wozu wiozłam rozwrzeszczane dzieciaki aż tak że filtr od klimatyzacji zastrajkował i świat przestał istnieć do momentu przerzucenia się na sterowanie manualne / nadal jeżdżę zastępczakiem/ Dotarłam do domu i padłam
O ludzie, kiedy naprawisz auto??? A korki straszne, ja dzisiaj w przeciwną stronę wyruszyłam niż zwykle, na obwodnicę autostardową nawet nie próbowalam się dostać, kooooooorek taaaaaaaki był.....
Między nami kierowcami Ruch dzisiaj okropny! Nawet nie w okolicach cmentarzy, ale w całych miastach .... No nic - żyję - ale ledwie Aha - uczyć się miałem - teraz na prawdę idę
Sebek a Ty jazde dzisiaj miałeś??? a tak na marginesie, jak ja nie lubię L-ek. U nas jest ośrodek egzaminacyjny, z racji tego że żekomo miasto łatwe i latwo zdać to przyjeżdżają elki z różnych miastod Warszawy po Gołdap. I telepią się 30 na godzinę jeden za drugim blokując ruch. Trzeba mieć ze 3 pary oczu i moc przewidywania żeby nie wjechać w nie i nie dać wjechać w siebie
A kto powiedzial że zakładamy wątek małżeński ????
A może byśmy założyli wątek MY OGRODOWICZANIE 20 lat wcześniej???? Sebek miałby problem bo o zdjęcie z USG musiałby mamę prosić
Coś mi się wydaje, że wtedy to ja jeszcze planowany nie byłem No to zakładaj! Ja muszem iść, bo jeszcze teorii nie zdam....Dwa dni...dwa dni... dwa dni......wdech...wydech.....
Co wiem o tym Sebku, jeszcze egzamin z teorii przede mną a już mam pietra trzeba być dobrej myśli...