Dziękuje za życzenia i miłe wpisy. Życze nam wszytskim w Nowym Roku optymizmu, energii, udanych rewolucji ogrodowych i chwil spojrzenia na ogród, nie tylko w grudniu
Mam urlop, tylko dzsiaj i w wigilię a tak ciągle w pracy. Musze nadrobić zaległości w planowaniu, budzetowaniui inne takie. Nikogo nie będzie w pracy, tylko dz.sprzedaży to nadrobię zaległości
Iwonko znajdź dobrą firmę od bram garażowych, ktora ma szeroki asortyment, dostaniesz wzorniki kolorów, poradę i montaż
To na szczęscie najprostsze, trzeba mieć tylko otwór w garażu wykonany i gniazdko elektryczne do zasilania silnika.
Buziak noworoczne
Ja nie cierpię balów sylwestrowych... Od kilku lat spedzam na domówkach, krótko a potem rano myk myk na narty, gdy wszyscy pijani ja śmigam na stoku Ciekawe czy dam radę wstać jutro o 6:00
Ja też wolałbym włoskie buciki dlatego zamiast bombek w kolorze chanel mam botki z cieniutkiej skórki hi hi
Bilet na bal sylwetrowy, kiecka, fyzjer i takie tam to jedna noga mojej pergoli lub upojny dzień na nartach. Wybieram to ostatnie , cieszę się chwilą ale nie w zgielku i tłumie
Ps śnieg przeslij kurierem
W gorach na szczeście jest
Aguś od kilku miesięcy patrze na te brzozy, żal mi ich, postaram sie je odpowiednio wykopać, chetni na nie już są, może przeżyją i będą cieszyć kogoś innego w ogrodzie
Polinka nartki dopiero jutro jak dam radę wstać po Sylwestrze....
A u nas nadar cukier puder, na dodatek zbrylony, szaro -buro.... Od jutra odwilz. A nich sobie leży snieg w gorac, po co mi w ogrodzie, skoro u nas caly czas nie ma mrozow? Zapowiadają odwilż i deszcz... Chyba ta wiosna na 2.02 realna....