Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 11:12, 31 gru 2014

Sebek napisał(a)

Śniegu bierz ile chcesz!
Mimo wielu zaproszeń jutro nie będę szaleć ani z jedzeniem ani z imprezowaniem - Sylwestra spędzę w Gdynii duchem, a ciałem przed TV Wolę moje nowe włoskie buty niż kilka godzin hałasu - przyjemnego, ale hałasu
Mimo, że ten rok był chyba najbardziej przełomowy ze wszystkich to jednak podsumuję go w domowym zaciszu

Ja nie cierpię balów sylwestrowych... Od kilku lat spedzam na domówkach, krótko a potem rano myk myk na narty, gdy wszyscy pijani ja śmigam na stoku Ciekawe czy dam radę wstać jutro o 6:00

Ja też wolałbym włoskie buciki dlatego zamiast bombek w kolorze chanel mam botki z cieniutkiej skórki hi hi
Bilet na bal sylwetrowy, kiecka, fyzjer i takie tam to jedna noga mojej pergoli lub upojny dzień na nartach. Wybieram to ostatnie , cieszę się chwilą ale nie w zgielku i tłumie

Ps śnieg przeslij kurierem
W gorach na szczeście jest
Sebek 11:20, 31 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja nie cierpię balów sylwestrowych... Od kilku lat spedzam na domówkach, krótko a potem rano myk myk na narty, gdy wszyscy pijani ja śmigam na stoku Ciekawe czy dam radę wstać jutro o 6:00

Ja też wolałbym włoskie buciki dlatego zamiast bombek w kolorze chanel mam botki z cieniutkiej skórki hi hi
Bilet na bal sylwetrowy, kiecka, fyzjer i takie tam to jedna noga mojej pergoli lub upojny dzień na nartach. Wybieram to ostatnie , cieszę się chwilą ale nie w zgielku i tłumie

Ps śnieg przeslij kurierem
W gorach na szczeście jest

Sylwester to taka impreza na której "musisz być" - a ja w tym roku na przekór wszystkim nie muszę Na narty tez wybieram się po nowym roku Prawdopodobnie w poniedziałek

Śnieg spakowany - podąża w strona Kiełczowa
Sebuśkam
Madzenka 11:23, 31 gru 2014

Zatem oczekuję na przesyłkę Miłego , spokojnego Niwego Roku.

Na szczęście nic nie musimy, to my decydujemy o swoim życiu i tego Ci życzę w Nowym lepszym 2015 r
Sebek 13:59, 31 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zatem oczekuję na przesyłkę Miłego , spokojnego Niwego Roku.

Na szczęście nic nie musimy, to my decydujemy o swoim życiu i tego Ci życzę w Nowym lepszym 2015 r

U mnie śniegu ubywa... A nóż do Ciebie dotrze?

Za życzenia dziękuję I idę się odwzajemnić
lojalna_ 15:11, 31 gru 2014

Sebus inspiracji pieknych, planów zrealizowanych, kazdego dnia słonecznego przyjaciół, szcescia i miłosci i czasu dla nas troche w tym wszystkim zebys znalazł.
Urszulla 16:55, 31 gru 2014

Sebek, niech w Nowym Roku Twoje plany się realizują jak najlepiej
Katka 09:36, 02 sty 2015

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Pszczelarnia 14:34, 02 sty 2015

Sebek, niech Cię nowe buty wysoko wyniosą. .
Joku 15:46, 02 sty 2015

Życzę tego samego co Ewa.
Sebek 17:10, 02 sty 2015

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia, oby wszystkie się spełniły Wam również życzę samych dobrych chwil w 2015 Mam zimowe zdjęcia z ogrodu, ale jakoś mi czas umyka i może uda mi się je wgrać wieczorem Oczywiście już nieaktualne, teraz pada deszcz i jest wszędzie pokrywa lodu...