no proszę, jaka ciekawa dyskusja o 'kiedyśnych' modach, małych bucikach... moja mama też ma rozmiar 35 i kupienie butów na obcasie to nawet do tej pory nie lada wyczyn. Na szczęście mam odrobinę wiekszą nogę. A na zdjęcia ślubne i ogromną muchę mojego Piotra też patrze z rozżewieniem chociaż mineł dopiero 16 lat...
Polecam obejrzenie filmu ze ślubu za lat 4 poczekaj jeszcze troszkę
No wiedzisz Zbysiu ilez osób maselko robiło ja też zapisuje się do tych co robili. Fakt dawno, ale babcia ma jeszcze przyżądy, niestety krów już nie ma i prawdziwej smietany również... Jak dwa lata temu przeprowadzilam sie na wieś pierwsze co zrobilam to poszłam na wieś żeby od 'chłopa' mleko codziennie kupować. I kupowałam, marzyłam o takim prawdziwym zsiadlym mleku ktore mozna łyżką jeść (smaki z dzieciństwa) nasawiłam mleko i zamiast się zsiąść, skisło... Okazało się że pomimo ze mleko prosto od krowy to karmione kiszonkami i się nie zsiądzie
Gośka jako matka czwórki refluksowych dzieci wiem co to ciagły kaszel, temperatura do 40, nocne wymioty i inne tego typu atrakcje. Najgorszy jest/był Maksym ech... on bił wszelkie rekordy chorowania. Czy Twój Kuba jest na jakiejś diecie, bo te objawy które opisujesz bardzo mi apsuja do refluksu żołądkowego?