A mogłabyś jakiś rysunek maznąć? ... bo jakoś nie kumam ... wgłebnik, obok stól i pergola
U ciebie to można oczopląsu dostać i ... w zależności od humoru albo dajesz kopa do działania albo człowiek się załamuje, że tak mało potrafi i tak niewiele zrobił
Pierniki tez planuję w sobotę ... tylko dobry miód muszę zakupić
Pozdrawiam
Witaj Małgosiu
Piszesz ...więc czujesz się lepiej, choć czytałam, że jeszcze niezupełnie ... także liście mogłaś sobie odpuścić Kompostownik już zamówiłam ... powinien być jutro, najpóźniej w czwartek ... jeśli sprawdzi się u mnie będziesz mogła pomyśleć o takim u siebie
Masz rację ... forum pozwoliło mi nawiązać wiele wspaniałych znajomości, dołączyć do grona świetnych ludzi z grupy łódzkiej i przeżyć wiele ciekawych spotkań
Dziękuję
No wlaśnie szkoda MAłgosiu, że nie możesz poleżeć ... nic tak dobrze nie robi jak kilka dni w łóżeczku, ciepłe napoje i dużo snu
No cóż życie
Ale mam nadzieję, że do spotkania w grudniu będziesz już tryskała zdrowiem i zarażala wszystkich swoją energią
Jeszcze nie i dopóki temperatura za dnia nie będzie spadać do -5 C to nie będę, niech się rośliny uodparniaja.
Nawet trawy mam niepowiązane, poza stipa, która zwiazałam, bo ziemi trzeba było dowieźć na rabate i groziło jej przesyłanie.