Doczytałam że można na wakacje tam pojechać, masz zdjęcia ze wsi?
Już planuję, uwielbiam i potwierdzam słowa Gabrieli, że niby to samo a w nieskończoność można tam jeździć i nigdy nie będzie dość. To już nam weszło w krew. Nudy nigdy nie będzie,bo są plany
Podkładka karmi część szlachetniejszą, więc na podkładce ma większe szanse. To z podkładki wyrastają korzenie. A gdzie jest miejsce szczepienia? O tym decyduje producent, ja tego nie wiem. To widać na drzewku (zgrubienie, miejsce połączenia).
Na pewno Marzenko.
Irenko. Zima minie, jakoś mniejszą mam depresję zimową teraz. Nawet dziś przez okno podziwiałam ośnieżone stożki
Ren - próbować, śliczna jest.
Widzisz Danusiu, bo pewnie zbyt chaotycznie opisałam. Generalnie chodzi mi o to, czym mogłabym obsadzić rabatę o szerokości 60-70 cm? (we wcześniejszym poście mylnie podałam 1m)
Rabata słoneczna, ze zdjęcia to ta rabata od krawężnika do gazonów, które są widoczne.
Dodam, że obecnie na rabacie nic nie rośnie (stare zdjęcie), pergola wyrzucona
Będą na niej nowe nasadzenia
Przeglądam rano tematykę nasion kwiatów, bo mam zapytania odnośnie gdzie można kupić. Oczywiście można skorzystać z naszej akcji "Podaruj nasiona" ale całkiem niezły wybór kwiatów i warzyw wisi u nas na stronie forum i mnie np. spodobało się to cynia wytworna daliowa i zielona cynia Envy. Ta mieszanka wygląda wspaniale w bukietach.
W tym tygodniu opublikuję pomocny art. "Kwiaty z nasion, czyli ogród w jednej kopercie". Mam już przygotowany.
Widzę wielki potencjał i szansę na kolorową rabatę dzięki uzupełnieniu oferty w nasiona.
Od kilku miesiecy mysle o ciemnym ogrodzeniu lub ciemnych kolumnach w ogrodzie. Na tej fotce to widze, cudo,to buk prawda?
Danus mozesz napisac cos wiecej lub moze masz fotki w zblizeniu?
I jeszcze raz bardzo dziekuje za przyplyw energii, pieknych zdjec i...reszte znasz,