Pięknie się robi Aguś u Ciebie Spotkanie rzeczywiście było bardzo spontaniczne
I strasznie mi się spodobał ten stożek z miskanta!
Sebciu - musiałam go jakoś usidlić, bo by mnie całą pociął . Miło, że się podoba. Ale widzisz - dereń chyba nie ten , ach te szkólki...
\kurcze a ja wczoraj wieczorem zastanawialam się co mnie tak ręcę pieką... a posadzilam 27 sztuk, kurcze że tez wczesniej o tym nie pomyślałam zby zalożyć długie rękawy...
Witaj Jolu. Oj nie czytaj od początku, same nudy przejrzyj szybko kilka ostatnich stron i będziesz na bieżąco
Wszystko przeczytam Piękne róże łososiowe zakopywane do "grobków", plac zabaw przecudny, w dodatku rano przeczytałam o Twoich płytkach woodentic, i cały czas myślę, czy ich u nas nie położyć. Dziś już nie zdążyłam, ale jutro biegnę do sklepu obejrzeć je "w realu"
woodentica polacam, naprawdę fajne płytki, nic się z nimi dzieje. ładne i praktyczne, nie zamieniłabym ich na inne. Są w trzech kolorach więc mozna doasować
Witaj Jolu. Oj nie czytaj od początku, same nudy przejrzyj szybko kilka ostatnich stron i będziesz na bieżąco
Wszystko przeczytam Piękne róże łososiowe zakopywane do "grobków", plac zabaw przecudny, w dodatku rano przeczytałam o Twoich płytkach woodentic, i cały czas myślę, czy ich u nas nie położyć. Dziś już nie zdążyłam, ale jutro biegnę do sklepu obejrzeć je "w realu"
Tak sobie sprawdzam czy równo linię rabaty wyznaczyłaś
Nooo - ujdzie
A tak na serio to powodzenia w dalszej walce
ooo Sebuś jak dobrze, że trzymasz ręke na pulsie Jak widać jest tam mały zgrzyt bo na projekcie jest buk, a w rzeczywistości zostaną w tym miejscu brzozy nie mogę ich wywalić M by mi nie wybaczył ;( więc jest mała improwizacja ale kształt rabaty będzie taki sam. Przynajmniej tak mi się wydaje
Irenko oby było tak jak mówisz... bo u nas w nocy zaczeło lać i leje, szaro, ponuro Sprawdzałam pogodę w necie i nie przedstawia sie to ciekawie. Oby się mylili
Na rabacie z brzozami będą tulipany w kolorze fioletowym, fioletowo-białym i czosnki.
Ile szuk w sumie nie wiem, nie liczyłam...
a jak te gazony ladnie przykryte ślicznie się rozrasta!
tak sie martwiłam tymi gazonami, ale widzę, że jak się rozrosnie, będzie pięknie, juz mieni sie kolorami
niestety, na wszystko trzeba czasu i mówię dzień dobry
moja krzewuszka zrobiła niespodziankę i zaczyna kwitnąć zachwycam sie też jej liścmi
i moje nowe hosty, sadziłam w lipcu pokazują te wymarzone kolory
No Sylwia... jest nieźle, robota idzie w expresowym tempie. Tylko patrzeć a odgwiżdżesz koniec robut budowlanych
Nauczyłam się cierpliwości i choć M mówi , że będzie już to ja dodaję zawsze dużo więcej .... Wolę się cieszyć niż denerwować .... ale tempo goście sobie narzucili i to cieszy ...Mnie przede wszystkim pozdrawiam Anett