Takie odrywane można nazwać, że z piętką. Ja to nazywam odziomkowe, czyli oderwane tuż przy ziemi. Już zaczęłam o tym artykuł. Warto to pokazać, trochę zdjęć mam mało, ale są. Wszystko się przyjęło wtedy, a teraz to już wielkie kępy rosną.
Asiu ,
Do Ciebie już zawitała wiosna ,
jak to możliwe ?
musiałaś być bardzo grzeczna ,
skoro dostałaś taki prezent
a tak serio ,
to mam nadzieje ,że przymrozki nie zaszkodzą tym cebulką ,
szkoda by było
Rewolucje to u mnie norma, choć do tej pory szalałam bardziej z roślinami i przesadzaniem a teraz juz zdecydowanie mniej. Od jakiegoś czasu przeżywam pewną transformację, moze to wiek, a może potrzeba zmian... Nie roztrząsam tego - potrzebowałam zmian a przez nagranie bardzo dużo siedziałam na necie i szukałam nowych pomysłów. W końcu wiedziałam co i jak, a ponieważ od kilku dobrych lat odkładam na ogród zimowy - to w końcu postanowiłam działać
Los też sprzyjał za co jestem mu niewymownie wdzięczna
Las był zawsze moim motywem przewodnim bo kocham drzewa. Owszem zmienił się wygląd ogrodu ale tajemnicze dzikie zakątki zostały.
Szalony rok, chyba jeden z najbardziej szalonych jakie pamiętam Ale w końcu jakby wszystko układało mi się po mojej myśli i wiedziałam jak chce zrobić Mam już fajny pomysł na SPA - realizacja ok lutego - pan oczywiście chętny
A póki co dzieje się w ogrodzie i to za szybko ....
Dzięki i wzajemnie Salon to było moje największe marzenie, najlepiej przemyślane i długo projektowane. Dziś pan zakończył ale o 16 jak było ciemno i końcowych fotek z zaszklenia nie mam. Mogę tylko zachęcić do odwiedzenia mnie jutro bo wyszło.... czadowo
Wczorajsze roboty - parapeciki w okiennicach,
zamknięcie tych miejsc których ja nie dokończyłam,
A dziś wprawianie akrylowych szyb Zobaczymy jak zdadzą egzamin, trochę się ich boję. Są całkowicie przeźroczyste nawet tak bardzo że myślałam że ich nie ma Tu jeszcze zafoliowana
Wiesz w rzeczywistosci wszystko wyglada nieco inaczej jesli dla Ciebie jest ok to super. Tak mnie tylko naszlo bo sama narobilam takich wciec a teraz likwidowalam i jest dobrze, kosi sie szybciej i sprawniej
Jesli tylko trzmieliny stoja na przeszkodzie to mysle ze sobie z tym poradzisz
drzewko truskawkowe super wygląda o tej porze
ma ktoś w ogrodzie dłużej niż rok? Jakie doświadczenia?
sówki teraz znowu widać, w sezonie każdy koło nich przechodzi i nie widać spod liści
tu bym chciała posadzić eden rous w tym sezonie jak upoluję
zakochałam się w niej u Agi Agapanta w minionym sezonie
no jak się nie zakochać??? No jak?
tu po lewej edenka Agi