Trzeba specjalnie zrobić podpis, samo wklejenie nazwy nie sprawi że będzie zielony. Jest specjalny wątek o linkowaniu podpisu.
Ale sprawdziłam i na login "koliber" nie znalazłam żadnego wątku, a o tej nazwie wątek należy do kogoś innego.https://www.ogrodowisko.pl/watek/803-moj-ogrodowy-azyl
zacytowałam żeby jak najdłużej oglądać te fotki... cu-do!
szałwie, łubiny, irysy, peonie, jarzmianki, róze i tojeść ciemnopurpurowa składniki sukcesu...
Danusiu, bardzo dziękuję Muszę się z tym przespać w takim razie Pozdrawiam
Danusiu, przespałam się z tym Najzabawniejsze jest to, że generalnie nie podobały mi się do tej pory np. ostróżki, naparstnice... dzisiaj pooglądałam sobie trochę rabat z tymi kwiatami i dochodzę do wniosku, że są piękne. Jak to gusty się zmieniają... Pod wpływem Ogrodowiska polubiłam na nowo bardzo dużo roślin i teraz zachwycam się nimi
Myślałam o tej rabacie z różanecznikami, bo mam kilka egzemplarzy plus azalie wielkokwiatowe, a że jest tu sporo cienia, to myślałam, że to dobre miejsce dla nich Ale będę kombinować inne miejsce dla nich i poczytam, które z tych kwiatów, które zaproponowałaś nadają się do mało nasłonecznionego miejsca.
Danusiu, a myślisz, że hortensja na pniu może być na środku? czy też nie bardzo?
Asiu, a mnie się ten pomarańcz bardzo podoba. Ogródek ma styl. bardzo fajny, wesoły. Ogródek w stylu rustykalnym. Mnie brakuje tutaj wysokich bylin, granatowych ostróżek, może trochę miskantów wysokich. Brakuje wysokości