Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:35, 24 wrz 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ana bombowo Podobuję mi sie szalenie nowa rabata

mi też, a na wiosne kupie dwa leżaczki, może uda mi się chwilke przycupnąć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 24 wrz 2012

Do góry
Sebek widze że energia Cie rozpiera i tyle stronek naprodukowałeś
Mój mały raj na ziemi :) 23:30, 24 wrz 2012

Do góry
wpadłam Czytam że tu o magicznym roczniku 2007 rozprawacie. Nie wiem ale coŚ w tym musi być bo mój Franek to kawał drania, a Maksymilian z 2004 to złoty dzieciak
Podziwiam jak ślicznie dodałaś trawek i wrzosów. No i nagroda przednia!
Ogród z lustrem 23:21, 24 wrz 2012

Do góry
zakochałam się w połączeniu tego berberysa z trawami i brzozami
Warmińskie dylematy 23:18, 24 wrz 2012

Do góry
a może wrzosy daj na skarpie przy tarasie w połączeniu np z takimi trawami 'czuprynami' będą tam miały idealne warunki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 24 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

ta rabata jest wprost cudowna

taka przemyślana, wyważona, dobrana kolorystycznie-no coś wspaniałego

przepraszam że tak bez przywitania, ale najpierw musiałam wyrazić swój zachwyt

oczywiście nie będę udawała że plac zabaw nie zrobił również na mnie wrażenia, bo to by było kłamstwo, jest świetny! sama bym się powspinała na tej ściance

lecę do Ciebie Aniu od początku pooglądać jeśli pozwolisz

pozdrawiam beata
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:10, 23 wrz 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Teraz Maja powinna zawitać w Twoim ogrodzie

zdecydowanie popieram takiego ogrodu nie bylo w Maji.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:44, 23 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ania jest powalająco pieknie. Nowa rabata jest znakomita. Wiem, źe sie powtarzam, ale nic mnie tak nie cieszy gdy z ugoru powstaje takie piękno. W przyszlym roku robimy u Ciebie zjazd!!!!

weź przestań i nie przesadzaj z tym 'powalaniem' Fakt przestrzeń wokół domu zmieniła się i to bardzo w porównaniu do ubiegłego roku ale szału nie ma Mój M mówi że z daleka wyglada ładnie ale z bliska hm....
A zjazd proszę bardzo, kto powiedział że musi być zawsze w ogrodzie pokazowym? a trzeba przyznać, że ta część Polski jest 'nie nawiedzana' przez ogrodowisko. Zatem spotkanie w miłym towarzystwie zawsze i wszędzie, bez względu na otoczenie

Powiedz M żeby przestał i załoźył nawadnianie to bujnie tak, że będzie szał niebieskich ciał

chyba nie mam odpowiedniego daru przekonywania , bo idzie to nawadnianie jak krew z nosa... cały czas czasu nie ma... do połowy miesiąca chcemy przenieść się z biurem do naszego budynku i wszystko jest na wariackich papierach...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:42, 23 wrz 2012

Do góry
Megi napisał(a)
Aniu, żurawkowe rabaty to coś dla mnie szukam inspiracji, więc tym bardziej cieszę się, że będę na bieżąco, i jeszcze pytanie o te śliczne wielkie pomarańczowe żurawki, czy to SC ?
tak, to one
Eksperyment ogrodowy Beaty 21:36, 23 wrz 2012

Do góry
Beatko, a gdzie tam jesień, nie zauważyłam przebarwionych winorośli
W Gąszczu u Tess 21:13, 23 wrz 2012

Do góry
Ewuś, Madżenko, Aniu (an_tre), Aniu (ana_art), Sebku i Agnieszko - serdecznie dziękuję

Mam nadzieję, że przeczytaliście tekst podziękowania dla Wszystkich, którzy przyczynili się do tej mojej pierwszej setki (na poprzedniej stronie)
A więc i dla Was

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:01, 23 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ania jest powalająco pieknie. Nowa rabata jest znakomita. Wiem, źe sie powtarzam, ale nic mnie tak nie cieszy gdy z ugoru powstaje takie piękno. W przyszlym roku robimy u Ciebie zjazd!!!!

weź przestań i nie przesadzaj z tym 'powalaniem' Fakt przestrzeń wokół domu zmieniła się i to bardzo w porównaniu do ubiegłego roku ale szału nie ma Mój M mówi że z daleka wyglada ładnie ale z bliska hm....
A zjazd proszę bardzo, kto powiedział że musi być zawsze w ogrodzie pokazowym? a trzeba przyznać, że ta część Polski jest 'nie nawiedzana' przez ogrodowisko. Zatem spotkanie w miłym towarzystwie zawsze i wszędzie, bez względu na otoczenie

Powiedz M żeby przestał i załoźył nawadnianie to bujnie tak, że będzie szał niebieskich ciał
Warmińskie dylematy 19:15, 23 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
łał, widzę że zakupki się udały hortensje, trawki i 'wściekłe' wrzosy no to teraz czekamy na foty zmian wrzosowiska

Aniu, wrzosowisko się jeszcze rozrośnie, tak się spodobało mojemu mężowi, że sam mi dzisiaj ogłosił, że trzeba dokupić jeszcze wrzosowatych i pomyśleć, co do nich, więc tym bardziej będą zmiany
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:08, 23 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:01, 23 wrz 2012

Do góry
Lena ja tylko staram się wykonać to co Danusia namalowała
Iwonko do piekności to jeszcze troche brakuję, ale staram się , staram...
Anita walka trwa nadal, no to jak nazwę zmieniać?
Waśka wiekszość żurawek kupowałam przez internet...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:51, 23 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)
Żurawki cudne....... te czerwone to jaka odmiana?....... chociaż te pomarańczowe też śliczne

Aniu jak miło że mnie nawiedziłas wydaje mi się że georgia peach, ale głowy nie dam...
Warmińskie dylematy 18:29, 23 wrz 2012

Do góry
łał, widzę że zakupki się udały hortensje, trawki i 'wściekłe' wrzosy no to teraz czekamy na foty zmian wrzosowiska
W Gąszczu u Tess 17:56, 23 wrz 2012

Do góry
przyłączam się do życzeń
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:30, 23 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu, masz już piękny ogród a nie ugór. A to zdjęcie jest cudne.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 22 wrz 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, wszystko pięknie skomponowałaś, a skarpeta pod miłorzębem - rewelacyjna

I chciałam Ci podziękować za info o cebulach w Biedronce
Przeczytałam, pojechałam i rzutem na taśmę coś jeszcze kupiłam

Fajnie, cieszę się, ja też dokupilam czosnki. Moj M mówił że widział cebule również w Lidlu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies