Pamietam czas gdy chcieliśmy jechać na urlop to wiezliśmy do dziadków ponad 120 km psa, królika i kanarka..... Teraz córka zostaje z całym inwentarzem tzn psem, sztuk 1
Na razie pozwolicie ze merytoryczne wypowiedzi zostawię na zaś... Ani o rozach ani o trawach nie mam sił pisać
Zaraz wkleje wam jeleniogórskie wiosenne przebiśniegi z dziisajszego popołudnia
Kasja cofnij sie do sobotnich wpisow, wszytsko dokładnie nt traw napisałam. Jak sypać cokolwiek skoro leje od tygodnia? Nic nie sypalam
Mi sie biały nie znudził a bardzo zmienna jestem w upodobaniach kolorystycznych. Wręcz w tym toku planuje usunąć szarości i zostać tylko przy bieli. W kwietniu dam sobie dużo kropli żółtego na Wielkanoc
pozdrawiał Małgosiu
Ps od dwóch miesięcy nie używam cukrujacych unikam słodyczy ale dzisiaj zjadłam jednego paczka
O cięciu seslerii i molini variegata pisałam u mnie w sobotę
Jesienna przytnij bardzo nisko (zrobie mojej zdjecie) a pozostałym powyrywaj wszystkie włosy, łatwo wyjdą. Mozesz je tez nisko obciać, odrosna bez problemu
Nie żałuj heufleriany, ogól lub wyskub bo inaczej będzie brzydka. Niedługo szybko ruszy i będzie ozdoba a nie straszydlem
O ścianie wodnej takiej jak ma Madżenka, Ola i teraz Renia sobie robi.
Mój eM przyuważył jak przeglądałam takie ściany w weekend i spodobała mu się na tyle że postanowił taką zrobić.
No i teraz szperam w necie i podpytuję dziewczyny co i jak.