Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 19:17, 21 lut 2017

JoannA napisał(a)
No faktycznie się wyciągnęły
Myślałam, że one dopiero zaczęły wypuszczać listki.
A to się mężuś postarał
Przyciąć i do chłodu.
Jolu,
Zrób jeszcze zdjęcia tej Minerwy tak troszkę niżej. Jak to wygląda? Czy ze wszystkich oczek wypuściła już gałązki?

Jutro zrobię te zdjęcia ale Joasiu bedę musiala je jednak pewnie obciąć. te pędy jak widzisz są cieeeeniutkie. Ale na kwiatek pełny poczekam Portret mu zrobię
Anda 19:18, 21 lut 2017

Szkoda, że nie masz ogrodu zimowego. Chociaż z drugiej strony, nawet gdyby ją tak dałoby się przechować, takie wczesne wybudzenie może różę osłabić i róża szybciej będzie chorować.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolanka 19:19, 21 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
Piękne osłonki
No mężuś się bardzo starał Ja nie pomogę, bo nieróżana jestem, ale pewnie Renia rozark i Ewa Anda będą wiedziały

Szkoda, że nie bylo tych oslonek po 2 każdego rodzaju, ale cieszę się, że mam choć te
eMuś w nagrodę za nadgorliwość sam za nie zaplacił
jolanka 19:22, 21 lut 2017

Anda napisał(a)
Szkoda, że nie masz ogrodu zimowego. Chociaż z drugiej strony, nawet gdyby ją tak dałoby się przechować, takie wczesne wybudzenie może różę osłabić i róża szybciej będzie chorować.

Masz rację Ewa Trudno, pierwszy raz wyjeżdżałam z domu na tak dlugo eM starał się bardzo aby nic sie nie stalo. Myślał, że robi dobrze
Kasya 19:24, 21 lut 2017

ja bym te roze chyba trzymala teraz w chlodzie, ake kurcze na dworze moga byc jeszcze przymrozki a takie bieganie z doniczkami troche meczace...
mie masz mozliwosci zeby je w garażu doswietlic ?
Anda 19:31, 21 lut 2017

jolanka napisał(a)

Masz rację Ewa Trudno, pierwszy raz wyjeżdżałam z domu na tak dlugo eM starał się bardzo aby nic sie nie stalo. Myślał, że robi dobrze

Z dwojga złego lepiej, że ich nie zasuszył
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anbu 20:07, 21 lut 2017

O ja Cię, pierwsza róża na O Ozdoby cudne :-*
Makao_J 20:41, 21 lut 2017

Myślę że dziewczyny mają rację. Ja bym ścięła do krótkich kikutów zostawiając kilka oczek. Powinna wypuścić nowe pędy.
inka74 21:04, 21 lut 2017

Jola a może podpytaj się Danusi? Ona sporo kwiatów ma w donicy i chowa do chyba właśnie garażu. U mnie perukowiec w donicy tak wypuścił peruczki i też nie wiem co z nim zrobić.

Róża kwitnąca w lutym powiem ci robi wrażenie.
A osłonki piękne - więcej nie było? Też bym zakupiła
Madzenka 22:23, 21 lut 2017

Nie mam pojęcia co zrobić z donicą z kwitnącą różą w lutym...