Ja się nie pomyliłem, oj nie dobrze że mam drugi ogród bo tam przynajmniej w miarę czysto i trawnik super... tak to bida by była ze mną przez parę dni
Wszystko napiszę tylko sobie poukładam i przejrzę zdjęcia czy na pewno głupot nie wymyślę
Joluś ja też jestem fanką oka Łukasza
Klaustrofobia ... Aa..ja Was Oboje zamorduję .. Bo co ja mam powiedzieć ?????
Bardzo się cieszę ,że mogliśmy się spotkać było super spędzić u Ciebie te popoludnie i żal wychodzić...ale ...przynajmniej stolarz załatwiony wiem ,że zrozumiecie
Buziole wieelkie mizianko dla Fidka
Jeszcze raz dzięki ściskam
Hahahaha, może lepiej mieć gdzieś takie orzechy zachomikowane . Joluś moje najstarsze dwie borówki sadził jeszcze mój tata ze 12 lat temu i faktycznie coś tam o zapylaniu mówił. Pozostałe kupowaliśmy w markecie. Mamy też dwie jagody kamczackie, ale one też co najmniej dwie muszą być. Buziaki
jełka tez foteczki o poranku ))
ten daszekw kamyczkach uroczy ))
Kasiu ptałam w mojej szkołce o borówke zeby owocowała skokami. Pani poweidziałą ze u nich nie ma ale poleca mi wsadzic np diw kwitnace w roznych terminach. A Łukasz powiedział mi wczoraj ze nawet wskazane by sie zapylały. Osz nawet borowki człek nie moze zasadzic tylko uczyc sie musi )))
wspominalismy Was wczoraj z usmiechem i o orzechach gadalismy Buziolki Kasiu licze ze moze jeszcze do nas wpadniecie ))
to długa historia ) u mnie to jest tak jakbys kupiła dwa te same samochody w roznych salonach .
Platany Alphen"s Globe
od strony ogrodzeni gdzie granicze z droga mam metr od płotu od strony gdzie granicze z sasiadem 1,50.
czery platany grubsze i za wyzsza cene kupiłam osobno i piec pozstałych stówe taniej w innej ale niestety zaczeły sie problemy.
mysle ze w szkołce tanszej platany były przesuszone i zaczeły zółknac im liscie i usychac gałezie. szukałam przyczyny mysłam ze to choroba ale z perspektywy czasu myśle ze zawiniła szkołka. Teraz gdy je polecam a polecam z całego serca przypominam ze to pijoki sa okropne i potrzebuja duzo wody.
pierwsza wioasna przyciełam je mocno by odbudowac korony.
Przyrastaja szybko widac ze korony beda masywne )
Platany mma dzieki Marzence to ona mnie nimi zaraziła gdy je planowała i wedy napisałą wazna rzecz ...powinny byc wysoko szczepione bo duza korona zeby wygladała ładnie musi byc proporcjonalna do pnia .