Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

07:56, 24 sie 2017
Katkak napisał(a)
Zainspirowana Danusiowymi zakupami postanowilam uwolnic dziś swoj jarmuż z doniczki na balkonie i dac go funkii do towarzystwa

mój w warzywniku siedzi ...robię z niego koktajle ...szkoda mi go na rabaty dać bo sie zaprzepasci
07:57, 24 sie 2017
Katkak napisał(a)

patrze na to foto i az mi trodno uwierzyc ze to nowe oczko ...szybko zarosło
Katkak 08:46, 24 sie 2017

eee_taam napisał(a)

mój w warzywniku siedzi ...robię z niego koktajle ...szkoda mi go na rabaty dać bo sie zaprzepasci

Pewnie masz wyciskarkę do soków, tak? Fajna sprawa, ale diabelnie droga niestety. Może kiedyś sobie sprawię .
Katkak 08:47, 24 sie 2017

eee_taam napisał(a)

patrze na to foto i az mi trodno uwierzyc ze to nowe oczko ...szybko zarosło

Faktycznie chyba dobrze roślinkom nad oczkiem, choć tam akurat ziemia dość kiepska. Gdy np. patrzę na bergenie to jestem w szoku, bo takie mizeroty przesadzałam, a już takie ładne są. I klon Atropurpureum na czas rośnie, czy jak? /
Katkak 08:49, 24 sie 2017

Urszulla napisał(a)

To samo pomyślałam co SYlwia o roślinkach pięknie masz i nawet natlenianie woey

Jak patrzę na moje motylki to zawsze Ciebie mam na myśli Artemiski w tym roku kiepskie to mało pokazuję to miejsce a tam motylki mieszkają

Fajnie, że lubisz te motylki . A moje Artemisy całkiem, całkiem. Dziękuję Ula. Wodę natleniamy takimś czymsik do akwarium .
Katkak 08:58, 24 sie 2017

lojalna_ 09:02, 24 sie 2017

jełka tez foteczki o poranku ))
ten daszekw kamyczkach uroczy ))
Kasiu ptałam w mojej szkołce o borówke zeby owocowała skokami. Pani poweidziałą ze u nich nie ma ale poleca mi wsadzic np diw kwitnace w roznych terminach. A Łukasz powiedział mi wczoraj ze nawet wskazane by sie zapylały. Osz nawet borowki człek nie moze zasadzic tylko uczyc sie musi )))

wspominalismy Was wczoraj z usmiechem i o orzechach gadalismy Buziolki Kasiu licze ze moze jeszcze do nas wpadniecie ))
Katkak 09:03, 24 sie 2017

lojalna_ 09:04, 24 sie 2017

jak tutak człowiek klapnie to juz wstac nie mozna )))
Katkak 09:07, 24 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
jełka tez foteczki o poranku ))
ten daszekw kamyczkach uroczy ))
Kasiu ptałam w mojej szkołce o borówke zeby owocowała skokami. Pani poweidziałą ze u nich nie ma ale poleca mi wsadzic np diw kwitnace w roznych terminach. A Łukasz powiedział mi wczoraj ze nawet wskazane by sie zapylały. Osz nawet borowki człek nie moze zasadzic tylko uczyc sie musi )))

wspominalismy Was wczoraj z usmiechem i o orzechach gadalismy Buziolki Kasiu licze ze moze jeszcze do nas wpadniecie ))

Hahahaha, może lepiej mieć gdzieś takie orzechy zachomikowane . Joluś moje najstarsze dwie borówki sadził jeszcze mój tata ze 12 lat temu i faktycznie coś tam o zapylaniu mówił. Pozostałe kupowaliśmy w markecie. Mamy też dwie jagody kamczackie, ale one też co najmniej dwie muszą być. Buziaki