Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

jolka 21:28, 23 sie 2017

Ja nie mogę, ależ TY masz kwiecia Pięknie jest. I stół bardzo fajny, ogrodzenie też. Widać, że dużo się dzieje.
Za co lubię O. ........?? Za to, że mnie tacy "ludzie akcji" jak TY motywują do działania czasami
lojalna_ 12:05, 24 sie 2017

Lukasz jeszcze raz wielkie dzięki super z Ciebie gościu. Bardzo jestem ciekawa Twoich przemyśleń i rozwazan.

I myl klaustrofobi po wizycie w malym ogrodzie depresja buxiol
gierczusia 18:13, 24 sie 2017

Luki napisał(a)

Ja dziękuję za zaproszenie i nie ukrywam, że bardzo chciałem Was odwiedzić.
Super Z Was rodzinka.

Ogrodowo... idę spać bo depresję mam

Fajnie ,że to tak wyszło wszystko udało się obskoczyć
Depresję ??? Jaką depresję ???.. no co Ty , Łukasz .. To ja chyba na miejscu powinnam popełnić seppuku a żyja ogród Jolci piękny , ale i Twojemu nic nie brak..każdy jest inny Twój kwiatowy Jolki trawiasty , szumiący .. To tak jakbyś porównywał dobermana z goldenem .. to tak a propos naszych ostatnich psiowych tematów
Pozdrowionka
Ps..ja też dziękuję za prezenty i za miłe przedpołudnie

15 km pamiętam
Luki 10:10, 25 sie 2017

jolka napisał(a)
Ja nie mogę, ależ TY masz kwiecia Pięknie jest. I stół bardzo fajny, ogrodzenie też. Widać, że dużo się dzieje.
Za co lubię O. ........?? Za to, że mnie tacy "ludzie akcji" jak TY motywują do działania czasami

Bardzo mi miło, chciałbym robić więcej, ale jak to w życiu bywa ciągle jakieś ograniczenia. Chciałem sobie zrobić fajny warzywnik, ale jeszcze mnie na niego nie stać, ale przygotowania powolne trwają, mebli i architektury ogrodowej też miało troszkę powstać i tak wszystko odwlekane w czasie, ale już się nie gonię bo po co. Na wszystko przyjdzie czas
Luki 10:13, 25 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Lukasz jeszcze raz wielkie dzięki super z Ciebie gościu. Bardzo jestem ciekawa Twoich przemyśleń i rozwazan.

I myl klaustrofobi po wizycie w malym ogrodzie depresja buxiol

Ja się nie pomyliłem, oj nie dobrze że mam drugi ogród bo tam przynajmniej w miarę czysto i trawnik super... tak to bida by była ze mną przez parę dni
Wszystko napiszę tylko sobie poukładam i przejrzę zdjęcia czy na pewno głupot nie wymyślę
Luki 10:20, 25 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Fajnie ,że to tak wyszło wszystko udało się obskoczyć
Depresję ??? Jaką depresję ???.. no co Ty , Łukasz .. To ja chyba na miejscu powinnam popełnić seppuku a żyja ogród Jolci piękny , ale i Twojemu nic nie brak..każdy jest inny Twój kwiatowy Jolki trawiasty , szumiący .. To tak jakbyś porównywał dobermana z goldenem .. to tak a propos naszych ostatnich psiowych tematów
Pozdrowionka
Ps..ja też dziękuję za prezenty i za miłe przedpołudnie

15 km pamiętam

Ja też się cieszę, że udało się to tak migusiem bez problemów zgrać, lubię takie sprawne akcje

Nie wiem czy wiesz, ale dwa lata temu chciałem cały ogród prostować i zmieniać jego charakter, ale stwierdziłem, że za dużo roślin na zmarnowanie by poszło, teraz tego żałuję, a wywalać było by trzeba dwa razy tyle co dwa lata temu, ale na szczęście nie chce mi się

Mojemu brak podjazdu i za dużo budynków, ale sprawa jest gorąca i młot do wyburzenia już rozgrzewam... chociaż jak to zawsze bywa troszkę go zapewne będę rozgrzewać
Luki 10:21, 25 sie 2017

Na wgranie zdjęć znów czasu brak, demontuje basen czym ostatecznie pełnia lata się kończy. Teraz musimy liczyć na przyjemną pogodę późnego lata, bo o tym na J jeszcze nie myślę, chociaż tysiąc krokusów już zamówiłem... kto to posadzi ale jak prawie za darmo to żal było nie brać
Margerytka40 10:56, 25 sie 2017

Tysiąc krokusów,matko. Dobrze,że krokusy to tylko wetknąć w ziemię i dołków nie potrzeba kopać. Pomoc Ci niepotrzebna?
AsiaK_Z 16:22, 25 sie 2017

Łukasz chyba z tą ilością krokusów nas oczarujesz wiosną, ale sadzić bym nie "ściała"
anabuko1 16:39, 25 sie 2017

Dawno tu nie byłam . A tu tyle kolorów ( i ja tak lubię )Tyle piękności. Bylinowa rabata to w moim klimacie. Pięknie.
Stół z ogrodzeniem jak do kompletu. I suuper i jedno i drugie wygląda
Te tysiąc krokusow robi wrażenie. To już nie tylko zurawkowo ale krokusowo będzie