Ana jeszcze nie jest dokończone bo brakuje tam 2 hortensji, 2 RH i trawek na obrzeżu... no i wykonczenia żwirkiem ale to już chyba po urlopie bo teraz nie zdąże....
Nie , na emerytów nie wyglądali Młode małżeństwo z 2 małych dzieci, które owa bohaterka urodziła w trakcie trwania budowy. Dwa lata mieszkali w przyczepie kampingowej, całkiem sporej, praktycznie przy placu budowy. On architekt, projekt jakiego w życiu nie widziałam, a trochę się tym interesuję. Część dachu stanowiła kopuła w stylu łuku katalońskiego zbudowana z cegieł, pokryta następnie geogratą, wypełniona żwirem i ziemią, a potem obsadzona łąką kwietną . Naszpikowany nowoczesnymi technologiami, budowany z ekologicznych materiałów. To dopiero trzeba mieć odwagę i samozaparcie. Tylko koszt mnie przeraził - 500 tys. funtów.
Anitko jakbym miała 500 tys funtów to już bym sobie ten agregat prądotwórczy bym sprawiła
Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik
Aniu
Finka szykuje się do sprzedaży internetowej
twoja strategia musi być niesamowita, bo patrząc na to co masz w ogrodzie!!!!to...
Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik
Aniu gdyby udalo Ci si upolować taki klosz to pamiętaj ZAMAWIAM go u Ciebie już dziś. Patera jest cudna i z dziką rozkoszą ja kupię
dzięki za odpowiedź
ach... zazdraszczam Ci pozytywnie mam takie techniczne pytanie jakiej wysokości jest taras i jaką ma powierzchnie i jesli to nie tajemnica ile Was wyszło wydeskowanie jego i gdzie kupowaliscie dechy może być na pw
Aniu pamiętam Twój taras był jak mój, dajesz mi nadzieje, że mój kiedyś też będzie piękny. A co do marzeń to od dawna wiadomo, że jeśli ktoś bardzo się stra to się spełniają Jestem ciekawa jak reporterzy trafili do Ciebie....
Ana - nadzieja i marzenia - to dobry duet!! spełniaj je!!!
A reporterzy trafili...przez bloga tzn. trafiła do mnie Weranda i zleciła sesję fotografowi i stylistce (bo to freelancerzy są - zdjęcia Rafała są praktycznie w każdym wnętrzarskim czasopiśmie, to dusza-czlowiek )
Kasiu ja ich balkon i wejście do domu mam w odległości 10 metrów (może!) od trasu i też mi się średnio ten widok podoba... mam jeszcze 3 tygodnie na rozmyślania
to tak jak ja ) bo jesli nie serby to co? nie ma inne rady w wątku o serbach Danusia pokazała taką fotę ze strzyzonymi (odchudzanymi) serbami i to jest myśl na przyszłość jakby ktoś się czepiał. A swoją drogą, latem słońce jest tak wysoko, że takie drzewa nie powinny stanowić przeszkody przez najbliższe ...hmmm 10-15 lat? a zimą to nie problem, bo wychodzi się z domu jak jeszcze jest ciemno i wraca się jak już jest ciemno, więc żadna strata a widok będzie ładny jak śnieg oblepi serby
Bożenko czy Ty kupowałaś Rh w necie? Jeśli tak to gdzie? u mnie na miejscu nędza i rozpacz w tej kwestii, posadziłam 3 sztuki na nowej rabacie zgodnie z Twoimi wskazówkami a potrzebuje jeszcze
Ja kupowałam u p Ciepłuchy w Konstantynowie Łódzkim -mam adres jeśli chcesz.
tak poproszę
widze że przyjemnie spędziłaś dzisiejszy dzień
Kasiu ja ich balkon i wejście do domu mam w odległości 10 metrów (może!) od trasu i też mi się średnio ten widok podoba... mam jeszcze 3 tygodnie na rozmyślania