Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 21 sie 2012

Do góry
Ana jeszcze nie jest dokończone bo brakuje tam 2 hortensji, 2 RH i trawek na obrzeżu... no i wykonczenia żwirkiem ale to już chyba po urlopie bo teraz nie zdąże....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:47, 21 sie 2012

Do góry
waska napisał(a)
Ale zielono
A czy masz zdjęcie placu zabaw? Podoba mi się ta kładka. A jestem w trakcie budowy placu dla dzieci

odszukałam zdjęcie z kwietnia zaraz po złożeniu gdzie widać go wmiarę dokładnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:45, 21 sie 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Wow, jakie róże! A trawnik!!
pozdrawiam!!

PS Ania chciałaś Rh - mam szkółkę którą Bogdzia polecała, p. Ciepłuchy, jakieś 10 km od domu. Jakbyś coś chciała, daj znać, chętnie się przejadę - pretekst będę miała

http://www.cieplucha.com.pl/

Łał !!!! ale co pojechałabyś wybrała i wysłała do mnie? Nie chciałabym jakoś mocno Cię fatygować?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:43, 21 sie 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)

Kasiu ja ich balkon i wejście do domu mam w odległości 10 metrów (może!) od trasu i też mi się średnio ten widok podoba... mam jeszcze 3 tygodnie na rozmyślania

to tak jak ja ) bo jesli nie serby to co? nie ma inne rady w wątku o serbach Danusia pokazała taką fotę ze strzyzonymi (odchudzanymi) serbami i to jest myśl na przyszłość jakby ktoś się czepiał. A swoją drogą, latem słońce jest tak wysoko, że takie drzewa nie powinny stanowić przeszkody przez najbliższe ...hmmm 10-15 lat? a zimą to nie problem, bo wychodzi się z domu jak jeszcze jest ciemno i wraca się jak już jest ciemno, więc żadna strata a widok będzie ładny jak śnieg oblepi serby

heheh pewnie na serbach się ostanie a co mi tam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:35, 21 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Nie , na emerytów nie wyglądali Młode małżeństwo z 2 małych dzieci, które owa bohaterka urodziła w trakcie trwania budowy. Dwa lata mieszkali w przyczepie kampingowej, całkiem sporej, praktycznie przy placu budowy. On architekt, projekt jakiego w życiu nie widziałam, a trochę się tym interesuję. Część dachu stanowiła kopuła w stylu łuku katalońskiego zbudowana z cegieł, pokryta następnie geogratą, wypełniona żwirem i ziemią, a potem obsadzona łąką kwietną . Naszpikowany nowoczesnymi technologiami, budowany z ekologicznych materiałów. To dopiero trzeba mieć odwagę i samozaparcie. Tylko koszt mnie przeraził - 500 tys. funtów.

Anitko jakbym miała 500 tys funtów to już bym sobie ten agregat prądotwórczy bym sprawiła

A inwencja w budowaniu nie zna granic

Madżena umarłam ze śmiechu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:04, 21 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera

Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania

Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik

Aniu

Finka szykuje się do sprzedaży internetowej
twoja strategia musi być niesamowita, bo patrząc na to co masz w ogrodzie!!!!to...

tak, ta żurawka mieni się i podkreśla zieleń
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:45, 21 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

[/b]

tak siedzę i teraz patrzę że tylko ktoś niespełna rozumu może zachwycać się młodą trawką na skrawku ziemi

Ana, to jest TO!!! Teraz dopiero całe nasadzenia dostały tło i są pięknie wyeksponowane - zobaczysz, to będzie Wasz ulubiony zakątek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:14, 20 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ale pięknie się zrobiło !!!!!!! troszkę zieleni i jaki efekt
pozdrawiam
Ogród zmyślony 18:47, 20 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Można zliczyć ilości z listy roślin z załacznika do projektu i wtedy będzie wiadomo. Ale tysiąc przekroczy jak nic

a to napewno...u mnie działka mniejsza a według projektu jest przeszło 900szt( nie licząc thuj które juz są )
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 18:45, 20 sie 2012

Do góry
świetnie!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:39, 20 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera

Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania

Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 18:33, 20 sie 2012

Do góry
Aniu gdyby udalo Ci si upolować taki klosz to pamiętaj ZAMAWIAM go u Ciebie już dziś. Patera jest cudna i z dziką rozkoszą ja kupię
dzięki za odpowiedź
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:28, 20 sie 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)

ssuuuuuupppeerrr! ten widoczek to mój ulubiony

o tak, ślicznie a georgie peach faktycznie dają niesamowity efekt w słońcu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:19, 20 sie 2012

Do góry
O matko!!!!!! FINKO składam protest, czemu kobieto nie sprxedajesz wysyłkowo?
Irenka zaniemówiłam
Mój mały raj na ziemi :) 11:49, 20 sie 2012

Do góry
ale śliczne Danusia fotki 'ogniowe' zrobiła
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 11:45, 20 sie 2012

Do góry
ach... zazdraszczam Ci pozytywnie mam takie techniczne pytanie jakiej wysokości jest taras i jaką ma powierzchnie i jesli to nie tajemnica ile Was wyszło wydeskowanie jego i gdzie kupowaliscie dechy może być na pw
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 11:18, 20 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu pamiętam Twój taras był jak mój, dajesz mi nadzieje, że mój kiedyś też będzie piękny. A co do marzeń to od dawna wiadomo, że jeśli ktoś bardzo się stra to się spełniają Jestem ciekawa jak reporterzy trafili do Ciebie....

Ana - nadzieja i marzenia - to dobry duet!! spełniaj je!!!
A reporterzy trafili...przez bloga tzn. trafiła do mnie Weranda i zleciła sesję fotografowi i stylistce (bo to freelancerzy są - zdjęcia Rafała są praktycznie w każdym wnętrzarskim czasopiśmie, to dusza-czlowiek )

A tak pracowali z pełnym poświęceniem)

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:26, 19 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Kasiu ja ich balkon i wejście do domu mam w odległości 10 metrów (może!) od trasu i też mi się średnio ten widok podoba... mam jeszcze 3 tygodnie na rozmyślania

to tak jak ja ) bo jesli nie serby to co? nie ma inne rady w wątku o serbach Danusia pokazała taką fotę ze strzyzonymi (odchudzanymi) serbami i to jest myśl na przyszłość jakby ktoś się czepiał. A swoją drogą, latem słońce jest tak wysoko, że takie drzewa nie powinny stanowić przeszkody przez najbliższe ...hmmm 10-15 lat? a zimą to nie problem, bo wychodzi się z domu jak jeszcze jest ciemno i wraca się jak już jest ciemno, więc żadna strata a widok będzie ładny jak śnieg oblepi serby
Rododendronowy ogród II. 23:12, 19 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Bożenko czy Ty kupowałaś Rh w necie? Jeśli tak to gdzie? u mnie na miejscu nędza i rozpacz w tej kwestii, posadziłam 3 sztuki na nowej rabacie zgodnie z Twoimi wskazówkami a potrzebuje jeszcze

Ja kupowałam u p Ciepłuchy w Konstantynowie Łódzkim -mam adres jeśli chcesz.

tak poproszę
widze że przyjemnie spędziłaś dzisiejszy dzień

wyśle na pw.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:11, 19 sie 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies