Irenko - pięknie - Twój ogród ma charakter i aurę tajemniczości - koniecznie chce się do niego wejść i odkrywać
Leno, dziękuję bardzo
ale jak wiesz, mamy i ładne i brzydkie zakątki i dążę do tego pierwszego; może za rok, jak zorganizuję spotkanie, ten efekt uda się osiągnąć, o ile życie nie pokrzyżuje plany
No i co można jeszcze napisac jak już wszystkie słowa zostały uzyte???? Podpisuję się pod wypowiedziami na temat żurawek i zakupów u Finki.
dziękuję Bożenko
jak to wszystko mi urośnie, to będę chodzic po ogrodzie i wymieniać, to z tego ogrodu, to z tego i tak dalej; jak z nazwami drzew, przypisane są członkom rodziny
Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik
Aniu
Finka szykuje się do sprzedaży internetowej
twoja strategia musi być niesamowita, bo patrząc na to co masz w ogrodzie!!!!to...
Irenko,umościłam się w pierwszym rzędzie aby premierę zakupów obejrzeć ale przysnęło mi się i na seans się nie załapałam
Cuuuuuuuuudo!!! Cuuuuuuudo! cuuuuuudo!
Żurawki dodaly gracji ogrodowi, formy i koloru, naprawdę miodzio. I jeszcze widać że takie wypasione, że aż miło patrzeć Całe szczęście, że za duże będą w przyszlym roku i będziesz musiala rozsady robić Ja się piszę na nie pierwsza......
O ile znów sie nie spóźnię..... do zobaczenia w środę
Marzenko sen najważniejszy
do zobaczenia jak się rozrosną, to chętnie będę rozdawać
Ewo z zielonego galimatiasu, tez chętnie ciebie obdaruję, niech no tylko się rozrosną