Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
Irenko bo strategia NAJWAŻNIEJSZA wiem coś o tym... u mnie miały być tylko tuje i trawnik
Irenko,umościłam się w pierwszym rzędzie aby premierę zakupów obejrzeć ale przysnęło mi się i na seans się nie załapałam
Cuuuuuuuuudo!!! Cuuuuuuudo! cuuuuuudo!
Żurawki dodaly gracji ogrodowi, formy i koloru, naprawdę miodzio. I jeszcze widać że takie wypasione, że aż miło patrzeć Całe szczęście, że za duże będą w przyszlym roku i będziesz musiala rozsady robić Ja się piszę na nie pierwsza......
O ile znów sie nie spóźnię..... do zobaczenia w środę
Irenko,umościłam się w pierwszym rzędzie aby premierę zakupów obejrzeć ale przysnęło mi się i na seans się nie załapałam
Cuuuuuuuuudo!!! Cuuuuuuudo! cuuuuuudo!
Żurawki dodaly gracji ogrodowi, formy i koloru, naprawdę miodzio. I jeszcze widać że takie wypasione, że aż miło patrzeć Całe szczęście, że za duże będą w przyszlym roku i będziesz musiala rozsady robić Ja się piszę na nie pierwsza......
O ile znów sie nie spóźnię..... do zobaczenia w środę
się podpiszę Pod wszystkim, co Madżenka rzekła.. I jako rzecze żurawki ani chybi przyjdzie Ci rozsadzać... nio.. to ja druga w razie cego moge pomóc rozsadzać...
A kiedy to się jeszcze Irciu Miła do Finki wybierasz?.....
ja tylko wstąpiłam wspomnieć, że już ani jednego zdjęcia nie opublikuję bo nomalnie mi wstyd ... ... Irenka wszystkie a zwłaszcza ujęcie nr dwa mnie wywróciło do góry nogami ... okrągła rabata cud ... horti w perspektywie cud ... a razem cud absolutny ...