Anitko co do horensji jak przezimuje to będzie rosła,
mam już bujny ogród nie to co na początku puste pole i wietrzne pustkowie dookoła.
Derenia jednak bym okryła, no chyba, że jest do dostania na dzień dobry,
ja kupowałam jakby był nie na sprzedaż, ale właściciel mi go oddał wtedy okrywałam
i traktowałam Venus jak ostatni cud świata
Moja najbliższa jesień
Kotki razem , chociaż sceneria mało ciekawa
Świeci pięknie, kupiłam sobie dwa, cudowny kolor pędów. Niestety nie mogę znaleźć etykiety, to grzecznie poczekam na nazwę
W stanie bezlistnym, dobrze cięte te derenie są cudowne.
Mało tych wspominek, mało Gęsto posadzone dalie, prawie same się nawzajem podpierają. Czy miały jakieś podpórki? Pokaż parę portretów przywiezionych dalii. Przynajmniej pomyłek nie będziesz miała.
I teraz mam zagwostkę, bo na tej wolnej przestrzeni chcę posadzić w rzędzie 4 brzozy doorenbos. Niestety są tu rozsączniki POŚ. Czy ktoś wie w jakiej minimalnej odległości od POŚia je posadzić by nie narobić sobie problemów? I w jakiej odległości posadzić brzozę od świerka serbskiego aby nigdy nie zetknęły się ze sobą?
Hejka, pochlonęła mnie praca i inne jeszcze sprawy, ale zdam zaległą relacje Stan z sierpnia, rozplenica Black Beauty posadzona w zeszłym roku we wrześniu jako w sierpniu tego roku wyglądala tak przed wejsciem miskanty memory