Ja też wolę wrzosy nie po linii prostej, ale Reniu ty masz dużo pod linijkę posadzone, szczególnie na brzegach rabat. Więc będzie dobrze. Po drugiej stronie tej ścieżki jest też pod linijkę - tam gdzie dałam strzałkę. Można by to tych roślin nawiązać wrzoścami.
Dałabym 3. Może być 4. Ale najważniejsze by było po twojemu.
Tu gdzie planujesz nie ma tych pomarańczowych tulipanów? A czy one zgrają się kwitnienia w czasie z tymi wrzoścami?
Noooooo bo fieszzzz, ja już jestem starsza pani
A jak ćma usłyszy o programie 500+? To nie ogarniemy tego tematu
Cebulove grzecznie siedzą w woreczkach hahahaaaaaa. Już tak dawno nie ogrodniczkowałam, że zapomniałam że mam ogród kupiłam tylko krokusy. Tulipy zostawiłam w ziemi. Zobaczymy co z nich wyrośnie. Pewniakiem są czerwone babcine odmiany. One w razie czego będą zdobić ogród wiosną
Przemooo, do świąt jeszcze trochę czasu zostało, nie szalej z choinkami ale swoją drogą zaskoczyłeś mnie.... na pewno nic nie kupiłeś? Hę? Ty i powrót z pustym bagażnikiem? Coś mi się nie składa
A ja sobie tak myślę, że gdybyś każdy kolejny element tej konstrukcji zrobiła o 1 cm wyżej niż wcześniejszy to by woda nie stała wcale
Tam jest chyba 5 przęseł czyli ostatnie byłoby ledwo 4 cm wyżej niż pierwsze, przy tych szerokościach prawie nie zauważalne, a problem rozwiązuje i pleksi na dach mogłoby iść
a jeszcze lepiej jakby to z przodu było najwyżej, a to z tyłu najniżej to by się przy wchodzeniu w deszczu na człeka nie lało z dachu
Pomyśl bo warto wziąć pod uwagę by konstrukcja i meble nie mokły na deszczu do tego pogoda Ci będzie nie straszna można się bujać i w czasie deszczu