Oglądałam ten odcinek i też zwróciłam na to uwagę. Wydaje mi się, że ta róża była jakaś niskopienna, więc nic dziwnego że lawenda ją zagłuszała. U mnie lawenda jest z przodu rabaty jako obwódka, róże są za nią jakieś 30 cm i nie przeszkadzają sobie nawzajem. Zresztą kiedyś w "Mai" był ogród, którego właścicielka w przedogródku miała same rabaty różane i podsadzała je wyłącznie lawendą, którą samodzielnie rozmnażała, a wszystko było w dobrej kondycji i nikt się tam nie mordował.
Hi, hi Za późno. Po pierwsze twoje fotki można znaleźć w sieci, po drugie zapinowałam sobie kilka inspiracji, coby mi nie zginęły przypadkiem
E-mowi nie umiałam wytłumaczyć, to musiałam pokazać na fotkach, o co mi chodzi
Buziaki
Czy to nie jest rabata Madżen? Piękna jest? A jaką ona ma tam trawę?
Jeżówki bardzo mi się podobają
Piękna jest też werbena ale nie wiem czy ona da radę w cieniu?
Dziękuję Iwonko za podpowiedzi
Buziak
Jakie to zestawy polecałaś ?ja potrzebuję do berberysów ale nie mam kolumnowych tylko takie krzaczorki. Jutro wybieram się do szkółki i nie chciałabym kupowac pod wpływem chwili
Kasieńko, dziękuję
Jeszcze u ciebie dziś nie byłam, a staram się nadrobić zaległości. Tyle tych wątków jest, u każdego poczytać, ..., zainspirować się
Idę do ciebie
edit: Kasia, już byłam Kulki fajne. Wszędzie są kulki. U mnie kiedyś.
Ewa, dzięki. W takim tempie ja jutro do lekarza dzwonię. Najpierw gorączka, teraz jej nie mam, a kaszel dusi. Mam być w komisji egzaminacyjnej, jak te dzieciaki egzamin napiszą, jak im co chwilę kasłać będę? Jakieś leki potrzebuję.