Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

W ogrodzie Lorki za zakrętem 13:58, 18 cze 2015

Do góry
Lorka robi wiele pięknych rzeczy,

a wiesz, ze jak kiedyś malkul szukała szarego dywanu to miałam jej wysłać namiar na ciebie????
Ale wtedy jeszcze tylko podglądałam innych na forum i mi było głupio

Nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam to cudo robione na drutach
U mnie skrapy poszły w całkowitą odstawkę, mniej czasu zajmuje mi podglądanie i podlewanie kwiatów niż rozkładanie bajzlu na biurku Satysfakcja i przyjemność podobne
Kraina Czarów w fazie projektów 10:04, 18 cze 2015

Do góry
ohhh ile odwiedzin jaki miło

Marzenaka dziękuję za miłe słowo i zapraszam w przyszłości

Shemsi możesz czerpać ile tylko chcesz, jeśli tylko jest z czego mam nadzieję, że w tym sezonie jeszcze się coś zadzieje!!

Malkula pewnie, że się zaczaiłam dobre zaskoczenia nigdy nie są złe

Nebel dzięki, że zaglądasz!

Konieczkizaglądaj, zaglądaj... postaram się znaleźć teraz więcej czasu na ogrodowisko

Ewakatowice ohhh ból rąk zrozumie tylko drugi ogrodnik! Zwłaszcza jak całymi dniami w pracy klika się tylko w komputer! Całuski dla Ciebie xxx

Polinko ahhh no pewnie, że buksy z plantacji. Wracaliśmy z takimi przygodami, że strach sobie przypominać Ponieważ najpierw pojechaliśmy po buksiki, a potem jeszcze na wystawę Picassa, Dalego, Goi, która wówczas obywała się we Wrocławiu, to wracaliśmy późnym wieczorem i niestety nie przewidzieliśmy, że na wieczór z buksików wyjdą wszelkie możliwie robaki oraz pająki! Normalny koszmar... widoku M z pająkiem na policzku nie zapomnę nigdy! hahh ale chociaż jest co wspominać! Już zresztą myślę, czy na jesień nie pojechać po kolejną turę! tylko jeszcze muszę pomyśleć gdzie bym miała je wkopać!

A wracaliśmy tak:

Cały bagażnik i tylne siedzenia, były zapełnione buksikami!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 09:03, 18 cze 2015

Do góry
Frosted Curls dla Malkul

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:47, 17 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Stipki

nie wiem czy już zdazyłam sie przywitać, tak często do ciebie zaglądam dziś musiałam wreszcie coś napisać i powzdychać do stipek

piękny jest twój ogród i zawsze nie mogę napatrzec sie na twoje trawy i własnoręcznie robione donice
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:06, 17 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
chora jestem , umieram z bólu jutro będę chyba

Zdrówka
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:03, 17 cze 2015

Do góry
chora jestem , umieram z bólu jutro będę chyba
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:57, 17 cze 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Gosia?
Penélope Cruz?
Moje męskie spojrzenie na Gosię wygląda tak:
SOBOWTÓR MALKUL

Bravo ja!

No teraz to pasuje!

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 02:00, 17 cze 2015

Do góry
Bea napisał(a)

Podobno tu Penelopa Cruz zagląda

Gosia?
Penélope Cruz?
Moje męskie spojrzenie na Gosię wygląda tak:
SOBOWTÓR MALKUL

Bravo ja!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:50, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
no jak nie jak tam całe 156 toć wszyscy widzieli

Gosiaczku... my obydwie takie same Prawie, bo mam o pół centymetra mniej
Spodnie kupuję rybaczki, bo nie muszę o połowę skracać
I chłop się śmieje, że dobrze że mam ciutkę więcej bo bym musiała w foteliku dla dzieci jeździć autem
Ojciec mówi, że nas to grabiami trzeba w łóżku szukać

Ale się tu porobiło... uśmiałam się
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:03, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Stipki

Ale Ci dobrze jak Cię te stipy miziają
Odcienie zieleni 22:54, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
nastepnym razem musisz być

Koniecznie, oglądałam zdjęcia, śliczna dziewczyna z Ciebie i jak się tu nie nabawić kompleksów...
W Gąszczu u Tess 22:14, 16 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

I tak i nie. Kupiłam maluchy dopiero wiosną tego roku
(też u Malkul się zaraziłam). Bardzo marny przyszedł i Wygląda bardzo kiepsko. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ruszy z kopyta.

Jak ruszy to się nie pozbierasz rozłazi się franca jedna

ps. i gdzie te piwonie?! Slepam czy co????????
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:23, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
justynko- drugi sezon akurat te co pokazałam czy sadzone w zeszłym roku z rozsady do dobrej koleżanki

Zapomniałam pokazać że byłam na spotkanku przemiłym https://www.ogrodowisko.pl/watek/5841-spotkanie-w-ogrodach-kapias-14-06-2015?page=10

Oooo jakieś spotkanie bylo?! Przegapiłam
W Gąszczu u Tess 20:17, 16 cze 2015

Do góry
Karola, tak sobie pokwękałam Ale już lepiej: skosiłam trawniki i oczyściłam rodki i azalie
No ja się skusiłam na Beatlesy pod wpływem rabatki Malkul Nie wiem, po co. Też są marniutkie.

Dobra, nie gadam, bo zdjęcia zrobiłam.
Uprzedzam - telefonem, więc jakość taka sobie (delikatnie rzecz ujmując).
A, i nie widzicie chwastów. I nic o nich nie pisać

Najpierw trawki dla Mirelli.

To carex evergold.
Kępkowa, niska trawka. Teraz nowe przyrosty są jasne, póżniej pasek robi się żółty. Niestety, kolory przekłamane (słońce mocno jeszcze dawało).
U mnie rośnie w pełnym słońcu. Nie komentujemy usychających tulipanów i wiadra w tle.

A to carex elata Aurea. U mnie w cieniu, tylko do 11 ma słońce. Wyższa, wyprostowana. No i kolor zupełnie inny.

Tu w tle za niebieską hostą. Hosta w dużej donicy, carex - w glebie (wyjaśniam, żeby nie zmylić co do wysokości).

"W kolorze blue" 19:59, 16 cze 2015

Do góry
nie moge ci wyslać emiala, zwraca mi pocztę ciągle a chciałm ci wnetki wysłać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:42, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

mój Boże! jak Ci sie to udawało!?

No bo ja jestem taka krolewna śniezka , znaczy się pańcia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:26, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Zapomniałam pokazać że byłam na spotkanku przemiłym https://www.ogrodowisko.pl/watek/5841-spotkanie-w-ogrodach-kapias-14-06-2015?page=10

Oj chyba wszyscy już wiedzą Gosiu moja droga, że byłaś u Kapiasa Forum oszalało na Twój temat Zazdroszczę odrobinkę popularności. Zaproś mnie kiedyś na czerwony dywan proszę . Pozdrawiam . Prawie sąsiad
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:04, 16 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Stipki

stipy nigdy nie jest za duzo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:01, 16 cze 2015

Do góry
justynko- drugi sezon akurat te co pokazałam czy sadzone w zeszłym roku z rozsady do dobrej koleżanki

W Gąszczu u Tess 18:26, 16 cze 2015

Do góry
Nie, dość popularna raczej, tylko u Malkul została pięknie wyeksponowana.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies