Witam serdecznie, jestem tu pierwszy raz i musze przyznać, że jestem pod wielkim, ogromiastym wrażeniem. Bardzo podoba mi się twój ogród...
A ulewy są okropne. U mnie ostatnio tak padało, że polamało mi krzewuszkę :/
bardzo fajne te zmiany, wszystko piękne, eleganckie, wyczesane trawy śliczne Danusiu czy jak pada można ciąć bukszpany bez szkody dla nich, bo ja czekam i czekam i nie wiem co robić jak codziennie pada?
w przyszłym roku nie będzie tego konica i tej sosny tylko piękna ściana z limków uprzedzam ten zielony wąż leży tam celowo bo wyznaczam nową linie rabaty
w nawiązaniu do rozrastania limeligh, odszukałam fotkę z maja ubiegłego roku, ten badyl w środku to limelight
a na kolejnej focie ta sama hortensja dzisiaj po bokach nowo wsadzone limelighty, wielkościowo bardzo podobne do tej z ubieglego roku, liczę że w przyszłym roku będzie juz ładna ściana
Marzenko czas na strzyżenie i to jaki, tylko ze u mnie codziennie pada o różnej porze dnia... boję się że zaraz coś go dodatkowo dopadnie... codziennie patrze na bukszpany i żal mi ich ciąć w deszczu
nie mam pojecia co z tą trawą nie halo... jest koszona przeważnie w sobotę na 5, 'efektu dywanowego' u mnie nie uświadczysz, pytałam w każdym ogrodniczym i sprzedawcy wytarabaniali oczy i przeczącą kręcili makówkami... od wiosny dwa razy była sypana azofoksą, raz nawozem na krzewienie (nie pamietam nazwy), raz dolistnie czymś z tzw konewki podłaczanej do węża - dali mi zamiennie w ogrodniczym zamiast 'dywanowego' więc chyba nawozowo jest ok?
w szpitalu mieliśmy interwencje chirurgiczną na cito, ale już jest dobrze
ha Anula ale Ty skromna jesteś... Ty masz niezwykle wyczucie wiec co za różnica czy architektura wewnętrzna czy zewnętrzna ...
zgodnie ze wskazówkami ide chyba pomiędzy jedna chmurą a drugą pokwiczę do limek moich
przyszła dzisiaj paczka z macierzanka bialo-kwitnąco, czy tak ona wygląda? bo ta kwitnąca na fioletowo w moim ogrodniczym jakoś większe listeczki miała