Ogród w Alei Lipowej...
22:55, 25 kwi 2012
Może jest za mało osłonięta? Moja w zeszłym roku też nie zakwitła, więc ją przesadziłam przed dom, gdzie jest cieplej i ciszej i w tym roku szał
ale pamiętaj że nie widzę sąsiedztwa, nie wiem gdzie całość dajesz, więc miej to na uwadze- myślę o hakuro
A tawuły gdzieś jako taki akcent- bliźniaki
a może berberysy Admiartion jako bordo pod hakuro?
Przedogródek zostaw jak jest- tzn plan. Chyba że masz możliwość żeby kulka z podpisem u Syli 'kulki' była większa- byłoby ładnie. A tamta mała, była rzeczywiście mniejsza.
Messelka ma o połowę mniej kwiatów jak w zeszłym roku, jest wybiedzona mrozem ale zakwitła
![]()
assets3.ogrodowisko.pl/uploads/p/13/132827/original.JPG[/img] zakwitły omiegi
![]()
co ciekawe zakwitła w końcu kostkowa, ale w miejscu gdzie w ogóle nie rosła w ilości sztuk one
jeszcze w innym miejscu wychodzą , ciekawe jakie będą
![]()
![]()
![]()
![]()
Tinko widać Twoja córa dba aby się mamie nie nudziło, tyle pracy Ciebie czeka, fajne roślinki, a ta tulipanowa ma jakąś inną nazwę odmianową?
Piękna ta różowa magnolia!
Nie wiedziałąm że połączysz rabatę z Rh - co będzie przez środek??
Kawał pracy za Tobą, nie dziwię się że boli! Ale jak ładnie będzie jak skończysz!
irenko gratulejszyn, superowe fotki zrobiłaś.
Nie dementuję żadnych pogłosek odnośnie padania na kolana przed bukszpanami, padania na twarz z wrażenia, szukania chwastow, pozowaniawszystko to miało miejsce
Spotanie było na prawdę rewelacyjne.
A co do podobienstwa Agi i mnie to kto wie, moźe mój tatuś się gdzieś zawieruszył
Już nie długo spotkanie ogrodowiska na Dolnym Śląsku u mnie!!!