Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Minimalizm z odrobiną romantyczności 10:11, 09 sty 2015

Do góry
Do mnie te ledy jednak nie przemawiają... ale może ja staroświecka
Moja "przyziemna" :) pasja 10:09, 09 sty 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

myślałam o lawendzie

Ha, ha

To się dogadałyśmy...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:09, 09 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Gdzie ten Stefan? To jakiś Wasz znajomy?

Ostatnią sobotę w styczniu mam wolną A co proponujesz?

cały ostatni tydzień prawdopodobnie Młody będzie u dziadków, to nawet po pracy bym mogła wlecieć na pogaduchy
Moja "przyziemna" :) pasja 10:07, 09 sty 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Żurawka na razie zostaje. Może tu tego dobrze nie widać, ale ML + perovskia + Obsidian ładnie się komponuje.

Wiadomo, że na żywo całkiem inaczej wszystko wygląda. Mam u siebie Obsidian w lawendą i też jestem zadowolona
Moja "przyziemna" :) pasja 10:02, 09 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Wprowadzenie fioletu doda romantyczności tej rabacie i tak jak piszesz złączy je razem ale coś mi ta bordowa żurawka teraz nie pasuje... A jakby powtórzyć lawendę? Tylko czy za monotonnie nie będzie?

Żurawka na razie zostaje. Może tu tego dobrze nie widać, ale ML + perovskia + Obsidian ładnie się komponuje.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:47, 09 sty 2015

Do góry
Danusiu możesz zajrzeć tu i podpowiedzieć w sprawie buka?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/833-buk-pospolity-fagus-sylvatica?page=38
Minimalizm z odrobiną romantyczności 09:42, 09 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

A gdzie będzie żródło prądu? Czy to na baterie??

kable sa juz pod ziemią podciagniete tylko transformator tzreba gdzies ukryc w jakiejs skrzyneczce

aga szsz - to nie sa jakies specjalne ogrodowe tylko poprostu zewnetrzne, pas ledów zatopiony w osłonce i jest dzieki temu zewnetrzny, zaraz poszukam pierwszego lepszego
Minimalizm z odrobiną romantyczności 09:38, 09 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

jagoda i kopac nie trzeba prawie bo to nd ziemią

A gdzie będzie żródło prądu? Czy to na baterie??
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:41, 09 sty 2015

Do góry
Cieszę się, że wróciłaś

Wiosną proszę o relację z cięcia hortek bo już drugi rok nie przeboleję jak będę miała pokładające się limki
Ogródek Iwony 08:20, 09 sty 2015

Do góry
Genialna zmiana i z wielką przyjemnością przeczytałam do końca Za własnoręczne wymurowanie donicy moje słowa uznania. Nie jeden facet mógłby się zawstydzić

Zdrowia w Nowym Roku życzę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:29, 09 sty 2015

Do góry
polinka miejmy nadzieje ze luty nas nie rozczaruje ja usypiałam malego sadząc bukszapany, jechalam samochodem sadząc brunnery a kolacje jadłam formując kostki bukszpanowe, reszte dnia spędziłam na ogrodowisku
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:24, 09 sty 2015

Do góry
Ty już w pracy czy w domu nie wytrzymałaś?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:22, 09 sty 2015

Do góry
Nie wytrzymałam wczoraj i zadzwoniłam do szkółki w sprawie drzew Miłą i długą rozmowę ucięłam sobie z sympatycznym panem i zgodnie stwierdziliśmy, że czas już na wiosnę On czeka na klientów a ja na tyranie w ziemi

Wieczorem eM. stwierdził, że On lubi pracę w ogrodzie ale wszystkich, dokładnych szczegółów znać nie musi...Nakręciłam się okropni i znów mogę tylko gadać o ogrodzie Mam nadzieję, że Madżenkowe przepowiednie się sprawdzą i w lutym wiosna...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:16, 09 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Mam nadzieję, że nigdy nie skończę ogrodu Nie wyobrażam sobie doczekać dnia w którym stwierdzę, że nie mam co robić w ogrodzie...Leżakować i zerkać mogę wieczorem z eMem przy winku

u mnie w ogólnym rozrachunku to tez niemozliwe, w domu to juz eM się wkurza czy to sie kiedys skończy czy osiagniemy stan wykończenia domu a ja ciagle szukam, zmieniam itd wiec w ogrodzie tez tak nie bedzie ale po tym męczącym sezonie prac ziemnych zatęskniłam za leżakowaniem i zyrkaniem i żeby było na czym lezakowac i na co zyrkac
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:14, 09 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Jak masz dobry, ogrodowy odkurzacz to możesz czyścić smaragdy w taki sposób. U mnie przemysłowy nie dał rady...i pozostało ręczne czyszczenie.

Jak masz gęste to nic nie tnij.

ech myslałam że ten zakupo moge odłozyc do jesieni bo w tym roku juz po lisciacha a tu masz babo placek
Ogród niby nowoczesny ale... 07:13, 09 sty 2015

Do góry
Choinkę obejrzałam, bombki sznurkowe też produkuję

Morze uwielbiam o tej porze, niestety nie co roku mam możliwość urlopu zimowego ale za zdjęcia dziękuję
Moja "przyziemna" :) pasja 07:06, 09 sty 2015

Do góry
Wprowadzenie fioletu doda romantyczności tej rabacie i tak jak piszesz złączy je razem ale coś mi ta bordowa żurawka teraz nie pasuje... A jakby powtórzyć lawendę? Tylko czy za monotonnie nie będzie?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 06:56, 09 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
gosia staram się jak mogę własnie to osiagnąć - plan jest własnie lezakowania i zyrkania

Mam nadzieję, że nigdy nie skończę ogrodu Nie wyobrażam sobie doczekać dnia w którym stwierdzę, że nie mam co robić w ogrodzie...Leżakować i zerkać mogę wieczorem z eMem przy winku
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 06:53, 09 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
polinka o czyszceniu szmargdów dowiedziałm sie u Ciebie - odkurzacz
ale to na wiosne z tych suchych gałazek w srodku tak?

szmaragdy beda strzyzone w równe sciany ale myslałam żeby pozwolic im osiągnąć wysokosć siatki i wtedy zacząć ciąć bo sa bardzo geste wiec chyba wole im pozwolic najpierw ciut urosnąć niz sie zageszczać ale jak źle to krzycz!!!

proste linie rabat ale rosliny poza bukszpanami chyba nie w prostych liniach bo by było za kwadratowo nawet jak dla mnie

Jak masz dobry, ogrodowy odkurzacz to możesz czyścić smaragdy w taki sposób. U mnie przemysłowy nie dał rady...i pozostało ręczne czyszczenie.

Jak masz gęste to nic nie tnij.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:49, 09 sty 2015

Do góry
Reniu to teraz jak masz Danusi podpowiedzi to tylko czekać na wiosnę

Ania nic prostszego Jak będę znała termin, kiedy dziewczyny wrocławskie się wybierają to przyjeżdzasz do mnie, jedziemy po Agę i na Wrocław
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies