Nie wiem jak to się stało, że opuściłam tyle wpisów u Ciebie?
Ambrowiec cuuuudny masz - wizytówka jesieni u Ciebie wzorcowa
Mój nie jest tak pięknie wybarwiony ...
Pozdrawiam
Renatko fajnie że Ci sie podoba moja niebieska rzeczka. Jestem ciekawa ak będzie się prezentowała kolejnej wiosny. Mam nadzieję że równie okazale. Mnie zachwyca ten niebieski kolor. A w donicy napewno też będą pięknie wyglądały. Sama się zastanawiałam nad posadzeniem cebulowych w donicach ale jakoś nie mam natchnienia tej jesieni. W ubiegłym roku miałam więcej siły i chęci. Pozdrawiam gorąco
Wczoraj nie padało i posadzilam 390 cebulek
Ubralam sie ciepło i było całkiem przyjemnie w ogrodzie
Wg prognoz weekend bardzo cieplutki tzn do 15 stopni
Ja tez ciągle czekam na cieplejsze dni ... ale one jakoś nie chcą przyjść
W taką pogodę ciężko cokolwiek porządnie zrobić w ogrodzie ...
A przede mną jeszcze cebulowe
Pozdrawiam
Po prawo stożek po lewo drugi i może ze trzy kulki
Z trawkami oczywiście bedzie bezpiecznie - gracki.
A jeszcze chodzi mi po głowie berberys Erecta po całości za lawendą
Ps Dziękuję za zdjęcia róży Jeszcze się nie rozrosła ale w przyszłym sezonie pokaże na co ją stać Pieknie będzie jeszcze do tego lawenda hmm
Najpiękniejsze jest to, że on to sam wymyślił ... bo zazwyczaj jest tak, że to ja go proszę i mówię, co trzeba zrobić jak rasowemu mężczyźnie - prosty komunikat trzeba dać - a tu się wziął i domyślił
Czosnki, tulipki, krokusy ... wiesz, ze to wszystko po raz pierwszy sadzę ... więc nie wiem co mi z tego wyjdzie Te gladiatory to Ana mi doradziła ... nie były drogie A u Ciebie, mimo mniejszej ilości, i tak będzie cuuudnie
No zazdroszczę takiego eMusia. Mojego poprosiłam coby troszkę rozbił dwie palety, bo chcę zrobić kompostownik to stwierdził, że trzeba internet skasować bo głupot się naczytam i później wymyślam cuda...