Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

ren133 22:45, 15 paź 2015

beata_m napisał(a)

Wiesz co z przodu posadzę serby tam gdzie więcej miejsca bo tam bym chciała ciut się osłonić a potem myślałam o cisach właśnie. Wiesz co grabowy na pinach podoba mi się bardzo ale niedaleko mnie mają żywopot grabowy i na żywo jakoś w ogóle do mnie nie przemawia, może mało zadbany albo sama nie wiem

Chyba mało zadbany
beata_m 14:43, 16 paź 2015

Renia a może to normalne, aż kiedyś Wam zdjęcia pokaże bo facet ma chyba z 50m tego żywopłotu jak jadę z mojej wsi do miasta
Anda 14:50, 16 paź 2015

Pokaż, bo na grabach się nie znam, a zawsze myślałam, że żywopłoty z nich ładne.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
beata_m 21:38, 16 paź 2015

Anda napisał(a)
Pokaż, bo na grabach się nie znam, a zawsze myślałam, że żywopłoty z nich ładne.

ja też się mało znam ale jutro jak tylko nie zapomnę zrobię zdjęcia i pokaże
i oczywiście miło gościć
jazzy 21:41, 16 paź 2015

I ja ciekawa jezde tego żywopłota
Ostatnio też widziałam na żywo, bardzo ładny był
beata_m 16:42, 17 paź 2015

tak wygląda ten żywopłot grabowy niedaleko mnie:

beata_m 17:32, 17 paź 2015

i jeszcze połakomiłam się na taki zakup: pięć prawie kulek (wysokość około 30cm) ale kosztowały 15 zł/szt. no i stożek, troszku chudy ale może się uda podkarmić:

i miłego weekendu życzę
Dominika11 17:44, 17 paź 2015

e no ładne i cena przystępna
Anda 08:44, 18 paź 2015

beata_m napisał(a)
tak wygląda ten żywopłot grabowy niedaleko mnie:

Fajnie wyglada. Tylko ze zima to bedzie caly brazowy, bo listki uschna. Jesli to nie przeszkadza, to bardzo fajny zywoplot.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:45, 18 paź 2015

beata_m napisał(a)
i jeszcze połakomiłam się na taki zakup: pięć prawie kulek (wysokość około 30cm) ale kosztowały 15 zł/szt. no i stożek, troszku chudy ale może się uda podkarmić:

i miłego weekendu życzę

Dobrze, ze w PL ten grzyb buxowy jeszcze tak nie szaleje. Piekne sadzonki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies