No zazdroszczę takiego eMusia. Mojego poprosiłam coby troszkę rozbił dwie palety, bo chcę zrobić kompostownik to stwierdził, że trzeba internet skasować bo głupot się naczytam i później wymyślam cuda...
Czosnki, tulipki, krokusy ... wiesz, ze to wszystko po raz pierwszy sadzę ... więc nie wiem co mi z tego wyjdzie Te gladiatory to Ana mi doradziła ... nie były drogie A u Ciebie, mimo mniejszej ilości, i tak będzie cuuudnie
Ale będzie cudnie na wiosnę...jak takie ilości cebulowych się u ciebie pokażą już się cieszę na foty i oglądanie.
Mąż - super skoro sam z siebie zainicjował prace w ogrodzie, widzę w nim pokrewną nam duszę
Ile czosnków?!?!?! Matko u nas gladiatory takie drogie były .... ale będzie się działo ja dziś sobie tyczyłam rabatki eM jak zobaczył to powiedział, że kosiarkę sprzedaje skoro trawy do koszenia będzie tak mało ehhh te chłopy
Jak się tak wszyscy cieszą to ja się boję ... że Was rozczaruję ...
Pocieszam się jednak, że zawsze można poprawić, przesadzić, dosadzić
Małgosiu jak eM się zaangażowal to pogoda nie dopisuje ... na week-end u nas deszcz zapowiadają