W zwykłych doniczkach mówisz też można? Chyba Sebek gdzieś o tym pisał
Tak jak piszesz muszę po prostu tego sama doświadczyć ... i w kolejnym sezonie będę mądrzejsza ... mam nadzieję
A jak głęboko posadziłaś, że za płytko?
A przecież dziewczyny ciachają brzydkie liście tulipanów ... jak to jest ... nie można ich usunąć zaraz po przekwitnięciu tylko trzeba czekać?
Jankosia ... bo się zmartwiłam
Szału u mnie to w pierwszym sezonie nie będzie - doświadczenia jeszcze nie mam i do wspaniałego efektu trzeba jednak ilości
Iza A będziesz sadzić cebulowe?
No i zobacz Jankosia zima nam się wczoraj zrobiła Nawet przez jakiś czas prądu nie miałam i ... w kominku trzeba było napalić Ale wieczorkiem przyjemnie było
Z szafirkami to jest o tyle problem, że ich liście potrafią rosnąć nawet późnym latem wielką kępą I tyle ... Ja to z cebulowymi mam do czynienia po raz pierwszy więc jak mi coś nie wyjdzie to będę wykopywać i sadzić w innym miejscu najwyżej A do Gosi sobie zajrzę zaraz Dzięki
To już wiadomo co oderwało Cię od pięknego ogrodu W takim razie rozumiem Twoją chwilową nieobecność. Ja tam remonty i wszelkie zmiany uwielbiam
Suuuper masz
No widzisz takie życie ogrodniczki Dylematy non stop
Iwonko u mnie wczoraj śnieg położył rozplenice. Czy myślisz, ze w kotkach uchowały się nasiona? miały być dla Ciebie ...