Temat myśliwstwa nawet nie zaczynam... Marzę o dywanie w sypialni z futrzaków ale jak pomyślę sobie o utrzymaniu tego w czystości to już przestaję marzyć
Wiem, wiem miałam ten sam problem ale trzeba przyznać, że gałęzie brzozowe obłędnie wyglądają w realu. Też mam w korytarzu i zachwycam się za każdym razem jak wchodzę do domu
nie mam wlasnie choc podejsc było kilka,,bardzo niefotogeniczny badyl bym rzekla, biala brzoza na bialej scianie i w niewielkim pomieszczeniu ze nijak sie odsunac zeby cała objąc w kadr...jak w swietle lampy to brzydko a jak zapalisz na niej swiatełka i zgasisz gorne to na aparacie tylko swiatełka widac...ech...dobrze ze w rzeczywistosci jakos wygląda
Gosia cieszę się bardzo, że jeszcze komuś się podobają
Ola ja też myślałam, że gdzieś mam Po kilkudniowych poszukiwaniach pozostało jedynie alle...
Kasiek poluj, poluj Na co dzień futrzak leży przed fotelem bujanym i można stwierdzić, że jest to najczęściej używany mebel oczywiście ze względu na miękkość i mega puszytość baranka
O jelenia już parę osób pytało ale to prototyp i na sprzedaż trzeba by poświęcić na ich przygotowanie znacznie więcej czasu, może kiedyś..
Fajnie, że się podoba, dzięki
Może dziś coś jeszcze wrzucę
Buziaki
Madżen niestety, nie dla wszystkich to radosne święta choć dekoracje świąteczne trochę poprawiają mi nastrój i chyba dlatego tak dużo ich tworzę...pewnie z myślą o moich Aniołach, którzy uwielbiali celebrować Boże NArodzenie.
O Twoich urodzinach pamiętam, moja mama również w tym czasie obchodziła i urodziny, i imieniny a 25.12 jeszcze rocznicę ślubu.