Marzenka ja spóźniona ale dekoracje cudne, takie eleganckie i klimatyczne, ogród rzecz jasna zachwycający ... miskanty na wietrze ... to jest to! pozdrawiam jeszcze świątecznie.
Marzenka ja spóźniona ale dekoracje cudne, takie eleganckie i klimatyczne, ogród rzecz jasna zachwycający ... miskanty na wietrze ... to jest to! pozdrawiam jeszcze świątecznie.
Melduję, że śniegu nadal nie ma. Dzisiaj cieszyło nas piękne słońce i lekki mróz. Jednak między salonem a kuchnią umknęły mi te promienie słońca do zdjęć... Móze śnieg soadnie jutro? Wątpię....
U mnie zaczelo padac i bardzo sie z tego ciesze ( ogrodowo) Nie ogrodowo mnie to ...hm...bo musze teraz duzo jezdzic
Hiacynty w ogrodzie na tyle duze, ze widac juz ich kolor. Na noc zapowiadaja spore minusy, dobrze ze snieg je przykryje.
Sebek wczoraj wieczorem poległam na zasłużony odpoczynek po całodniowej obsludze all inclusive. Sronę po stronie Garden Desingn przegladałam i pinsowałam poszczególnych projektantow.
Teraz szukam inspiracji na remont wnętrza... I chyba remontu w tym roku nie będzie bo nie mam koncepcji.... Pośpiechu teź nie ma.....