Sebuś dziękuję, z tą trawą to jest roboty, ale teraz daje po oczach
Długo nad tym nie myślałam, rabaty tworzyłam i rysowałam, rysowałam, nawoziłam ziemię i usypywałam górki, bo wszystko gniło w wodzie, ale jak tylko nabyliśmy działkę pod budowę domu...hehe...rośliny już wtedy kupowałam do ogrodu...sam wiesz jaką mam słabość do roślin, tylko bym sadziła i sadziła bez końca
Fotki konieczne, a w zasadzie to i tak wiadomo, że jest super. Mamusia po prostu przyłożyła się do koszenia
Życzę powodzenia w czasie sesji, na szczęście u mnie sesja dopiero w ostatnim tyg. czerwca, ale już szaleją z zaliczeniami xd
A jeśli można się zapytać, to co studiujesz?
Dziewczyny i Mateusz - pozdrawiam Was serdecznie. Dziś miałem dzień litości nad ogrodem Dokończyłem sadzenie na froncie - już się mi podoba
Muszę zrobić dobre zbliżenia, bo Mama tak skosiła trawnik, że następne koszenie zapowiada się w lipcu na fotki zapraszam jutro, a jeśli nie zdążę to w czwartek, bo aktualnie sesja mną zawladnęła... Spadam
Sebek, poradź mi drzewka miniatury na gliniastą glebę. Takie osiągające wymiary maksymalnie do 2 metrów. Pilnie potrzebuję pomysłów bo musze kupić trzy sztuki na rabate.
Ewka! Nie za dobrze Ci?? Samych przystojniaków masz obok siebie Sebek, graby i do tego piekna Gośka! Ech tylko pozazdrościć takich wspaniałych ogrodników