oooo przy okazji drzew, studenta i kota jeszcze przygarnelas? Nie wiem co to za rasa, ale zawsze mi sie podobala
Chyba jednak bym wolała takiego ogrodnika. Chcesz wymienić na starego dziada? a gdzie jest dokumentacja nasadzeń? z lewej, prawej, z dolu, z gory!?
Jest i kotełek Dziękuję Ewa za dziś, do zobaczenia kiedyś tam
Kiedyś tam tzn jutro?! kociak cudny!!
Gosia, turlam się ze śmiechu Ty na pewno o mnie piszesz czy o swoim mężu?
Matko a co tu się dzieje Sebek ja już bym na Twoim miejscu się bała ,one coraz dziwniej się zachowują
Gorąco się robi
Ewka! Nie za dobrze Ci?? Samych przystojniaków masz obok siebie Sebek, graby i do tego piekna Gośka! Ech tylko pozazdrościć takich wspaniałych ogrodników Buziaki Ślązacy
Człowiek se myśli: pojadę nad morze z rodziną, pospaceruję, od internetu odpocznę. Człowiek se myśli: pospcerowalimy, odpoczęlimy, zajrzę na momencik do internetu. Czlowiek se myśli: jak już jestem w internecie, to minutkę se na ogrodowisko zajrzę. Człowiek se czyta zaległe posty z "miejsko & sielsko" od półtorej godziny i skręca się ze śmiechu. Człowiek se myśli: jak ktoś jest wesoły, i szczery i pracowity, to go złe licho nie weźmie, żeby nie wiem co. Taki ktoś, to ma przyjeciół na około, co napiszą coś miłego, co to grabiszcza posadzą, odwiedzą wesołą gromadką i jeszcze serniczek pochwalą. Człowiek se myśli: wesołym koniecznie trzeba być i twardym, a nie miętkim - co nie Ewuś?
Spi jeszcze jak nic