Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Magda70 20:33, 29 maj 2015

Kiedyś tam tzn jutro?!

kociak cudny!!
Sebek 21:35, 29 maj 2015

malkul napisał(a)

Sonet do Sebcia
Młodzieniec z niego przystojny i nade wszystko skromny. miły i bardzo etyczny oraz lojalny
Dobrze wychowany, pięknie wysłowiony pracowity, i ma mega zaletę: nigdy nie przerywa jak baby trajkoczą
A na dodatek posiadzła jej graba najpierw walecznie rozebrawszy podjazd

Gosia, turlam się ze śmiechu Ty na pewno o mnie piszesz czy o swoim mężu?
ewa004 22:04, 29 maj 2015

Matko a co tu się dzieje
Sebek ja już bym na Twoim miejscu się bała ,one coraz dziwniej się zachowują
ZielonaAnia75 22:38, 29 maj 2015

Gorąco się robi
polinka 07:52, 30 maj 2015

Ewka! Nie za dobrze Ci?? Samych przystojniaków masz obok siebie Sebek, graby i do tego piekna Gośka! Ech tylko pozazdrościć takich wspaniałych ogrodników

Buziaki Ślązacy
Gabisia 11:23, 30 maj 2015

Człowiek se myśli: pojadę nad morze z rodziną, pospaceruję, od internetu odpocznę.
Człowiek se myśli: pospcerowalimy, odpoczęlimy, zajrzę na momencik do internetu.
Czlowiek se myśli: jak już jestem w internecie, to minutkę se na ogrodowisko zajrzę.
Człowiek se czyta zaległe posty z "miejsko & sielsko" od półtorej godziny i skręca się ze śmiechu.
Człowiek se myśli: jak ktoś jest wesoły, i szczery i pracowity, to go złe licho nie weźmie, żeby nie wiem co. Taki ktoś, to ma przyjeciół na około, co napiszą coś miłego, co to grabiszcza posadzą, odwiedzą wesołą gromadką i jeszcze serniczek pochwalą.
Człowiek se myśli: wesołym koniecznie trzeba być i twardym, a nie miętkim - co nie Ewuś?
Ensata 11:36, 30 maj 2015

Spi jeszcze jak nic
jazzy 11:47, 30 maj 2015

Miau
Olili 12:29, 30 maj 2015

Gabisia napisał(a)
Człowiek se myśli: pojadę nad morze z rodziną, pospaceruję, od internetu odpocznę.
Człowiek se myśli: pospcerowalimy, odpoczęlimy, zajrzę na momencik do internetu.
Czlowiek se myśli: jak już jestem w internecie, to minutkę se na ogrodowisko zajrzę.
Człowiek se czyta zaległe posty z "miejsko & sielsko" od półtorej godziny i skręca się ze śmiechu.
Człowiek se myśli: jak ktoś jest wesoły, i szczery i pracowity, to go złe licho nie weźmie, żeby nie wiem co. Taki ktoś, to ma przyjeciół na około, co napiszą coś miłego, co to grabiszcza posadzą, odwiedzą wesołą gromadką i jeszcze serniczek pochwalą.
Człowiek se myśli: wesołym koniecznie trzeba być i twardym, a nie miętkim - co nie Ewuś?

Super napisałaś.

Aaa i kotuś cudny.
malkul 12:37, 30 maj 2015

ja myśle że się zakochała.

w kotku