Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

malgorzata_s... 14:10, 31 maj 2015

Marzenko ja wiszę u ciebie na płocie codziennie bo jak odpuszczę to nie mogę nadrobić Uśmiałam się z ręki teściowej U nas hakone niedostępna bez względu na odmianę Buziam niedzielnie
Mysza 14:15, 31 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Berberysy bagatelle maja na poaczatku same pokroj kulek i rosna bardzo wolno. Moej maja już 4 lata i zaczynaja mocniej rosnac a posadziłam za blisko siebie, musze zatem je korygować. . Ciecie 1 raz w sezonie wystarczy, jesienia chyba musze je ciut rozsadzić

Marzenko a co ile masz posadzone te berberysy??
Kurcze nie wiem czy te moje nie są za gęsto, tak na oko je sadziłam.
Świetna ta Twoja rabata
Sebek 16:37, 31 maj 2015

Niesamowite, że masz tak gęsto, a ciągle coś kupujesz Jezowki mniam, chyba też się na nie skuszę
noemi 17:01, 31 maj 2015

Hmmm ja też poza miastem i dopiero pierwszy pąk pęka … burgundy iceberg u Ciebie juź kwiatki są ślicznie !

Marzenko , ten jeden grab dalej u mnie marniutki , grzebałam w ziemi , nic nie widzę , myślisz , że on taki słabeusz … za chwile będzie czas na cięcie i nie wiem czy mu nie zaszkodzę ? czy mu jednak odpuścić ?

p.s.Przypominam o wtorku
AnaAn 17:31, 31 maj 2015

Koleżanko Marzenko, masz nieprzyzwoicie piękne róże
18:15, 31 maj 2015
widziałam dzisiaj w wiejskim przedogródku łubiny są masywne i wyraziste kolory maja, zaczynaja mnie pociągać

jedyną wadą łubinu jest, że kwitną teraz a ja już kolorków kwitnących w tym czasie mam sporo ale kto wie ...kto wie...
MirellaB 18:16, 31 maj 2015

Madżenko tak pięknie u Ciebie róże kwitną, a u mnie jeszcze żadna, wszystko w pąkach.

Piwonie też mam taką samą od mamy, pierwszy sezon u mnie i ma jeden kwiat, kolor piękny, szkoda, że przekwita.

U mnie plaga szkodników: mszyca zielona i takie samo coś tylko czarne (nie wiem co to, czy to też mszyca?), liście róż już zaczynają mieć plamy, przędziorek, mrówek wszędzie pełno, opuchlaki i jeszcze nornica ryje między tujkami, jeszcze jakieś coś co skręca liście na budżet też nie wiem co to?
Chodzę z czterema opryskiwaczami, tak wiele na raz jeszcze nie miałam.
Pozdrawiam Cię Madżenko
Loosiuu 18:25, 31 maj 2015

Zaczęło się różane szaleństwo Teraz proszę o miliony fotek minimum raz w tygodniu! U siebie ich nie chcę, ale z chęcią pooglądam Twoje
Pola 18:29, 31 maj 2015

U mnie róże w pąkach to sobie twoje obejrzałam, cudne....
18:36, 31 maj 2015
MirellaB napisał(a)
Madżenko tak pięknie u Ciebie róże kwitną, a u mnie jeszcze żadna, wszystko w pąkach.

Piwonie też mam taką samą od mamy, pierwszy sezon u mnie i ma jeden kwiat, kolor piękny, szkoda, że przekwita.

U mnie plaga szkodników: mszyca zielona i takie samo coś tylko czarne (nie wiem co to, czy to też mszyca?), liście róż już zaczynają mieć plamy, przędziorek, mrówek wszędzie pełno, opuchlaki i jeszcze nornica ryje między tujkami, jeszcze jakieś coś co skręca liście na budżet też nie wiem co to?
Chodzę z czterema opryskiwaczami, tak wiele na raz jeszcze nie miałam.
Pozdrawiam Cię Madżenko

plagi egipskie u mnie te same dodam, że u mnie jeszcze ślimaki w warzywniku grasują i jakiaś gadzina zjadła niedojrzałe owoce porzeczki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies