Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:23, 17 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

a kolezanka pytala u mnie o sznurkowe bombki a juz dawno je zrobiła swietnie wyszło

Kasia, jak robić to wiem, tylko mam problem z kolorem, tzn. chciałabym aby były brązowe...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:21, 17 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

raczej tujowo -waniliowo

Anek sosnowo też jest

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:01, 17 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Produkcja bombek ukończona i niestety energia moja do dekoracji również na ukończeniu.

a kolezanka pytala u mnie o sznurkowe bombki a juz dawno je zrobiła swietnie wyszło
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:33, 16 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Bo jak się ma na widoku fioletowy domek (co ja zrobię że ten kolor to nie mój ulubiony, a w elewacji to już okropny.. ) i rezydencję szeroką, wysoką i ogromną, na cały horyzont, a stoi to na działce że wszędzie 3 i 4 metry do płota... ..... to jest jedno wyjście, pożegnać się z pięknym krajobrazem i widokami. Bo te dwa domki nie pasują do reszty wg mojego gustu oczywiście, a z tym się nie dyskutuje.. .. Sąsiedzi mogą sobie stawiać co chcą ale ja nie muszę tego oglądać.. Wyszedł świat sam w sobie.. i dobrze.

Trzeba było mniej włóczyć się po okolicy, więcej czasu by było na analizy u mnie.. ale to mnie akurat wogle nie martwi... będziesz musiała przyjechać jeszcze raz
A i powłóczyć się po Bieszczadach trzeba.. np szlakiem drewnianych cerkwi.. albo szlakiem po Połoninach...

Ewuś jak będziesz się wybierała na Połoniny to bierz mnie ze sobą Ja cichutka, spokojna dziewczyna, nie będę przeszkadzała

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:05, 16 gru 2014

Do góry
Piękne te papierowe bombki, robią wrażenie. Prosta dekoracja a ma w sobie tyle uroku.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:01, 16 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kominek pachnie sosnowo- waniliowo

raczej tujowo -waniliowo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:59, 16 gru 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Sosnowo-waniliowo - ładne połączenie.

Dziękuję Pszczółko
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:58, 16 gru 2014

Do góry
waldek727 napisał(a)

Nie Ewo, nie robiłem ale bardzo lubię prace manualne. Tak na poważnie to myślę, że czarne frywolitki o ładnym wzorze naciągnięte na bombki w srebrnym, złotym i miedzianym kolorze mogłyby być całkiem ładną ozdobą choinki.
Paulinko.
Jak rozpakuję z folii łabędzia zrobionego techniką origami to wstawię u Ciebie fotkę.

Waldkek z niecierpliwością czekam na fotki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:57, 16 gru 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
No to witaj w klubie.......ja tez ledwie zywa - w poprzednim tygodniu siedziałam nadprogramowo w pracy a i ten tydzien nie zapowiada sie inaczej...........za to w wekend dla odmiany zmogło mnie zatrucie.....jestem w polu ze świetami.....trudno, mysle że i tak dojdą do skutku czy ja bede na nie gotowa czy nie..
Ozdoby dla domu bede robic dopiero w sobote...........a jeszcze na cmentarz tez musze cos przygotowac i tam pobiec....a do tego zakupy, przygotowania....całe szczęscie że gruntowne sprzatanie mnie omineło bo w styczniu zaczynam remoncik...tzn. malwanie głównie ale i inne dodatkowe prace wiec bałagan bedzie na maxa - tak sobie to wytłumaczyłam i sprzatam tylko po łebkach

Małgoś u mnie sprzątanie tylko z wierzchu aby wizualnie było czysto Porządki na dużą skalę w styczniu lub lutym, nie będzie wtedy czym się zająć to będę pucować chałupkę

Cmentarz też mnie czeka, od kilku dni myślę nad jakimś stroikiem i pustka w głowie

Trzymam kciuki za choć troszkę spokojniejszy następny tydzień choć wiem, że to tylko pobożne życzenie...

Lawendowy zawrót głowy 18:50, 15 gru 2014

Do góry
Jola, nie wiem co napisać...jest obłędnie! Masz dar do dekoracji dziewczyno

Wpadam w kompleksy i u siebie już nic nie pokazuję Za Twoim przykładem idę oświetlić gałązki brzozowe w donicy.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:07, 15 gru 2014

Do góry
Kominek pachnie sosnowo- waniliowo

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:05, 15 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Zapach cudny potwierdzam

Jola muszę zobaczyć u Ciebie lampy w spódniczkach
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:04, 15 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ja tez nie mam ciepliwości, nie jestem rownieź dokładna... Dlatego origami zakupiłam

Ja trochę jestem zła na siebie... za póżno zobaczyłam inspirki z origami
Leśne Wzgórze 17:01, 15 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Ania, wiedziałam, że zdolna dziewczyna z Ciebie ale bombki cudowne, takie od serca i nie dziwię się Małej Mi, że się wzruszyła

hmm dementuję... pomysł mój, szkic mój, wskazówki kolorystyczne moje... wykonanie ... ktoś inny

na kuli maluje się zupełnie inaczej niż na kartce, długo by trwało zanim tak ładnie by mi wyszło, ja mogę tylko jakiś prosty wzorek machnąć.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:24, 14 gru 2014

Do góry
Ola, Polinka i Carol chyba zostanę przy oglądaniu Waszych dekoracji
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:16, 14 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Cały dzień czekałam na dekoracje, ciekawa jestem co wymyśliłaś z mchu? Dzisiaj już nie zobaczę bo padam po pracy ale jutro zajrzę Ja dzisiaj tylko spódniczki igiełkowe na lampy zrobiłam

Mech wyścieła roślinki, nic nie wymysliłam. Nie lubię takich robotek
Mam bialego hiacynta , dam mu kołderke. Niemi kupiła mi ciemierniki dostaną tez pierzynke z mchu. Nic juz nie kombinuje. Co roku kombinowałam i stwierdzalam, źe jak zwykle wszystkiego za duźo.... W tym roku skoncentruję się na wypiekach i salatakch. Bo jak zwykle miesa i ryby to domena M
Leśne Wzgórze 18:18, 14 gru 2014

Do góry
Ania, wiedziałam, że zdolna dziewczyna z Ciebie ale bombki cudowne, takie od serca i nie dziwię się Małej Mi, że się wzruszyła
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:16, 14 gru 2014

Do góry
Cały dzień czekałam na dekoracje, ciekawa jestem co wymyśliłaś z mchu? Dzisiaj już nie zobaczę bo padam po pracy ale jutro zajrzę Ja dzisiaj tylko spódniczki igiełkowe na lampy zrobiłam

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:12, 14 gru 2014

Do góry
Zaczynam drugą część dekoracji czyli dom

Dzisiaj tylko mały akcent kuchenny

Po całym tygodniu, po 12 godz. w pracy nie mam już sił na nic więcej. Dzisiaj jeszcze tylko prezenciory zamówię, ustalę świąteczne menu i padnę

Rozgrzane lampy i gałązki sosnowe piękny zapach tworzą...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:04, 14 gru 2014

Do góry
Waldek może masz jakieś zdjęcia tych origami?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies