Madżen niestety, nie dla wszystkich to radosne święta choć dekoracje świąteczne trochę poprawiają mi nastrój i chyba dlatego tak dużo ich tworzę...pewnie z myślą o moich Aniołach, którzy uwielbiali celebrować Boże NArodzenie.
O Twoich urodzinach pamiętam, moja mama również w tym czasie obchodziła i urodziny, i imieniny a 25.12 jeszcze rocznicę ślubu.
Potwierdzam, mech ma wyjątkowy zapach. Do mnie kto nie wejdzie to każdy mówi, że lasem i grzybami pachnie Dekoracje masz genialne, czerwony to mój kolor na następne święta.
Po karpie przyjeżdzajcie jutro do Milicza, mamy jarmark Bożonarodzeniowy Stawy milickie będą miały swoje stoisko z rybami. A cała Polska wie, że jeśli karp to tylko z Milicza.
My robiliśmy choinkę z witek brzozowych, wg wskazówek Łukasza. Zeszło nam kilka godzin, w dodatku w lekkim deszczyku.
Gdybym wiedziała, to bym mężowi tej choinki nie pokazała; ale jak zobaczyłam efekt nie żałowałam ani jednej minuty spędzonej przy robieniu choinki .
o matuchno.....żebym ja się wyrobiła ze wszystkim to wigilia musiałaby przypadać na Wielkanoc
Na razie robię ozdoby, ale nie dla siebie. Bedziesz w niedzielę na kiermaszu?