Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:08, 10 gru 2014

Do góry
Marysiu - część mam zapisane, a część nie Jak kupuję w sklepie to najczęściej nei zapisuję.. jak przez internet to mam zapiski. Mam napisane że kalinę Watanbae kupowałam, ale nie zapisałam już u kogo.

Jankosia - czasami tak jest, że sie w złym momencie coś powie. A co do gliny.. no cóż, dużo mi wygniwa po zimie i nie tylko stipa, ale mam co mam. Jak padnie sadzę nowe lub coś innego. Łba sobie nie urwę z tego powodu.

Polinka - jak zima to już niech będzie ze śniegiem... innej nie lubię.. chociaż jezdzić autem po śniegu tez nie lubię.

Gabrysiu - w czerwcu u mnie byłaś.. pora na inny miesiąc I zapraszam

Jola - nie zawsze komentuję, bo nie zawsze coś mądrego palnę... czasem gryzę sie w język.. dziś dałam popis u Madżen.. i 2 strony hiów i śmichów wyszło.. czyli nic dobrego

Mariusz - teraz możemy robić rok w pigułce.. w sezonie nie było czasu pooglądać.. "bleblanie" to mam na myśłi, że nie odpowiadam na każde pozdrowienie, bo tylko lecą stronki, a nic to nie wnosi. Zaglądający jak zostawi ślad to fajnie, bo wiemy, że coś co wstawiliśmy się spotkało z obejrzeniem, taki sygnał dla gospodarza wątku, że nie wrzuca tego po to by porwał fotki kosmos .. w 50% zostawiam zawsze też jakiś ślad.

Jurajska Agnieszko - dziś Misiek nafaszerowany zastrzykami i środkami co mi dziewczyny na forum polecały... chociaż dziś i bez tego udało mu sie przechodzić samodzielnie kilka kroków. No cóż duży pies = duży problem.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:40, 10 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

U Was same artystyczne dusze U nas jest jakieś koło gospodyń wiejskich ale z tego co się orientuję to panie nastawione tylko na szydełko i druty

Paulina w przyszłym roku musisz im zaproponować, żeby kupiły materiały i poprowadzisz Ty takie warsztaty pokażesz kilka łatwiejszych do zrobienia ozdób, a jak się kobietki rozkręcą to za dwa, trzy lata jakąś plastyczkę same zaproszą na prowadzenie warsztatów
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:17, 10 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Zima

Dziękuję. Chociaż naz zdjęciach mogę oczy nacieszyć
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:25, 10 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Anek cieszę się, że jesteś Ogródek zobaczysz w kolejnym sezonie, nie ma teraz co czasu tracić na poszukiwania Kajaki to jeszcze nie pasja, fajny sposób na spędzenie wolnego czasu a moja miłość to Wasze bieszczadzkie szlaki

Bieszczadzkie szlaki znam najlepiej... z zimy... narty, foki i w nieznane... ale to też było już chwilę temu. Wtedy Bieszczady są puste i dziewicze
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:47, 09 gru 2014

Do góry
Margaret, Polinka, Anita I Jola - lubie celebrować święta, w dzieciństwie choinkę ubieraliśmy w wigilie. Odkąd rodzice moi i M są wiekowi, każda wigilia u nas. Brakuje czasu na przygotowania w ostatnim dniu, praca zawodowa zabiera cenny czas (koneic roku, planowanie, domykanie sprzedaźy, negocjacje kontraktow rocznych....) dlatego zawsze zaczynam wcześniej i świętuję dłuzej Jakos wtedy nie umyka mi ten czar świąt

Kocham święta i już wiele lat temu doszlam do wniosku, że świeta nie bedą katorgą tylko najpiekniejszym czasem. Aby nie wpaść w nerwowośc i presje przygotowań na ostatnią chwilę zaczynam duuuuuużo, duuuuuużo wcześniej. Okna własnie sie myja Jakos tylko mi prezenty na odtatnia chwilę zostaja.... Musze w najblizsyzm czasie wskoczyc do TK Max i kic prezenty dla bliskich.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:22, 09 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Irenko gdzie Ty jesteś? Widziałam Cię u kogoś więc mam nadzieję, że wszystko ok.?

W niebycie
Moja "przyziemna" :) pasja 12:11, 09 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Wtedy wybierzesz się do Wrocławia Graby tłuściutkie a przy okazji odwiedzisz plantację buksów

Chętnie wybrałabym się na kilka dni .
Kwiatowy ogródek Monteverde 10:57, 09 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kartacze wyglądają apetycznie. Kiedyś w jakimś sklepie zastanawiałam się co to takiego?? A odpowiedz znalazłam na forum ogrodniczym

Polinko teraz już wiesz, ale w sklepie nie kupuj tylko zrób sama, o wiele smaczniejsze będą pozdrówka
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:55, 09 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)

W trakcie tego kiermaszu będzie robiła te ozdoby?? Jeszcze powiedz, że z balonów?!

nie, muszę coś wymyślić takiego, co można wykonać na mrozie i klej nie potrzebny....bo nie łapie przy niskich temperaturach .....testowałam
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:52, 09 gru 2014

Do góry
Polinka wieczorem obiecuje rabate która będzie też z widokiem zimowym. Teraz chwilowo czekajac siedze na telefonie.

Madzia widziałam twoje wojaże. Zdzwonimy się. U mnie tez trudno cos planować czasowo. Anomalii pogodowych nie będzie. .. topi się śnieg i mówią ze halny idzie.

Małgosia, Agata to pryszcz a nie rabata. Taka doklejona łezka o maks wymiarze 1, 2 na 0, 8?
Kwiatowy ogródek Monteverde 08:30, 09 gru 2014

Do góry
Kartacze wyglądają apetycznie. Kiedyś w jakimś sklepie zastanawiałam się co to takiego?? A odpowiedz znalazłam na forum ogrodniczym
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 08:26, 09 gru 2014

Do góry
Aga jak tam mikołajki się udały? Dzieciaczki zadowolone? I zdradz mi proszę co to ta piniata?
Mój wymarzony ogród 08:24, 09 gru 2014

Do góry
Czekam na dekoracje świąteczne i iluminacje ogrodowe
Ogród niby nowoczesny ale... 08:15, 09 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)
Magda w tajemnicy bozonarodzeniowej nie o to chodzi żeby zdjęć nie pokazywac

Siakowa rozbawiasz mnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:13, 09 gru 2014

Do góry
Waldku, kocham naturę, mieszkam w parku krajobrazowym i cenię przyrodę. Własnoręczne wykonanie daje możliwość poczucia tych świąt, posmakowania ich w trochę inny sposób niż słuchanie kolęd w centrum handlowym.
Dziękuję za miłe słowa i cieszę się bardzo, że są jeszcze osoby dla których zwykłe gałązki świerkowe czy brzozowe mają swój urok

Muszę zaznaczyć, że wszystkie ozdoby z lasu zostały pozyskane ze ścinki. Żadnego drzewa nie uszkodziłam Sporo się najeżdziłam w poszukiwaniu zrębu ale takie było zamierzenie i postanowienia dotrzymałam Sumienie mam czyste
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:02, 09 gru 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)

Ja też ubieram dzień przed wigilią, choć kupuje u leśniczego kilka dni wczesniej, ale stoi w garażu i czeka spokojnie na swój dzień

U nas tradycyjnie w samą wigilię choć korci wcześniej
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:45, 09 gru 2014

Do góry
Uprasza się o fotki śniegu bo ja już nie pamiętam jak to białe wygląda Jak nie chcesz białej pierzynki to oddaj na Dolny Śląsk. Z wielką radością przygarnę
Leśne Wzgórze 20:31, 08 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Gwiazdki synka niezłe, ma chłopak wyobrażnię. A ptaki jak zgłodnieją to wyczują drogę do darmowej stołówki

Spokojnego tygodnia Aniu

Tak wyobraźnię ma dużą potrafi zrobić z kawałków kartonu statki, samoloty wielkości do 2m... niestety nie ma gdzie tych jego wielkich dzieł trzymać i z wielkim bólem co jakiś czas zgadza się na wyniesienie części na strych

jutro idę sprawdzić czy przypadkiem już wszystkiego nie wyjadły, a ja może po prostu ich nie zauważyłam.
Dla odmiany czas na zmiany... 17:41, 08 gru 2014

Do góry
beta napisał(a)
Polinko....my też uciekamy od zgiełku jak tylko możemy....kocham Ustkę, ale po sezonie...choć i teraz na spacer chętniej wybieram takie miejsca jak te na fotografiach...ciche i jakby zapomniane...mój eM dużo jeździ na rowerze, więc jak będziecie w pobliżu to mógłby polecić jakieś fajne trasy

pozdrawiam

Będę pamiętać na przyszłość
Pewnie jeszcze nie raz zawędrujemy w tamte rejony ale to dopiero za kilka lat, na razie planujemy Bieszczady

Poza sezonem lubię Łebę a najbardziej Neptuna w świątecznych dekoracjach. Magiczne miejsce...
Lawendowy zawrót głowy 17:40, 08 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Wianek na drzwiach piękny I Ty mnie wyzywasz od artystek a sama takie cuda tworzysz??

Piesa masz bardzo przystojnego

Hihi artystka to artystka A ja sie tylko wzoruje na artystkach Z tym wyzywaniem to az tak poleciałam?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies