Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kasiek 15:34, 14 gru 2014

Robotem myjacym samodzielnie podlogi, bylabym baaardzo zainteresowana Madzen, masz cos?
polinka 18:16, 14 gru 2014

Cały dzień czekałam na dekoracje, ciekawa jestem co wymyśliłaś z mchu? Dzisiaj już nie zobaczę bo padam po pracy ale jutro zajrzę Ja dzisiaj tylko spódniczki igiełkowe na lampy zrobiłam

popcorn 18:31, 14 gru 2014

wow, roboty do mysia okien! Nawet nie wiedziałam że toto istnieje
dekoracje zapowiadają się bomb(k)owo!
Monic 18:43, 14 gru 2014

Marzenko, piękne bombki
Pokaż, proszę, więcej fotek z dekoracjami świątecznymi
Madzenka 19:03, 14 gru 2014

stychaz napisał(a)

Piękne, szczególnie te origami Czy to te giełdowe?

Buziaki przesyłam

Justynko łezka i origami z ZC, chyba wszystkie wykupiłam, były dwa kształty.
Madzenka 19:06, 14 gru 2014

eee_taam napisał(a)
takie urzadzenia sa rzeczywiście dla twoich szyb ...duzo ..wysoko..i same utrudnienia i rzeczywiście jak je doczyscisz raz dobrze to potemmozesz sobie cały tydzień rozplanowac na czyszczenie po jednej czy dwie tafle ..a ty sobie siedzisz na forum!

dla normalnych tradycyjnych domów ..to urzadzenie nie bedzie nigdy wywoływało zadowolenia!

mnie sie ono podoba! zwłaszcza ze swoje szyby posrane musze myc tez ze dwa trzy razy ..wiec nie jest żle a o ile prościej

W 100% masz racje. To urządzenie (nie bedę wymieniać już nazwy, bo mnie posądzicie o kryptoreklamę ) nie nadaje sie do tradycyjnych domow. Lepszy blysk zapewni moja nieoceniona p. Z lub jak Anitka proponuje umięsniony pomywacz.
Muchy spryskasz sprayem i puscisz robota kilka razy i będzie git, potem sobie dopolerujesz. A skąd masz tyle much??
Madzenka 19:11, 14 gru 2014

Monic napisał(a)
Marzenko, piękne bombki
Pokaż, proszę, więcej fotek z dekoracjami świątecznymi

Monic jeszcze nic nie ma.... Kupiliśmy dzisiaj choinke, stoi soute w ogrodzie zimowym, cyklameny przekwitaja... Reszta ozdób czeka w kartonach...
Chyba od poniedzialku wieczorem zaczne coś przystrajac bo już sama sie steskniłam za świętami....

O dzisiaj sobie wsadziłam hiacynta do szkła... Bo zamiast biały okazał sie być roźowym....
Iwk4 19:14, 14 gru 2014

Madżenko, dziękuję za odwiedziny u mnie. Bardzo mi było miło
Te 400 km do przejechania mimo wszystko jest uciążliwe. Czytam u ciebie, że często tak musisz podróżować. Oby drogi były czarne
Madzenka 19:16, 14 gru 2014

polinka napisał(a)
Cały dzień czekałam na dekoracje, ciekawa jestem co wymyśliłaś z mchu? Dzisiaj już nie zobaczę bo padam po pracy ale jutro zajrzę Ja dzisiaj tylko spódniczki igiełkowe na lampy zrobiłam

Mech wyścieła roślinki, nic nie wymysliłam. Nie lubię takich robotek
Mam bialego hiacynta , dam mu kołderke. Niemi kupiła mi ciemierniki dostaną tez pierzynke z mchu. Nic juz nie kombinuje. Co roku kombinowałam i stwierdzalam, źe jak zwykle wszystkiego za duźo.... W tym roku skoncentruję się na wypiekach i salatakch. Bo jak zwykle miesa i ryby to domena M
Madzenka 19:17, 14 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Madżenko, dziękuję za odwiedziny u mnie. Bardzo mi było miło
Te 400 km do przejechania mimo wszystko jest uciążliwe. Czytam u ciebie, że często tak musisz podróżować. Oby drogi były czarne

Nie jest tak zle, dawniej jezdzilam bardzo duzo. Teraz to czysty relaks. A drogi z Wrocławia coraz lepsze jest też juz Pendolino