Cały dzień czekałam na dekoracje, ciekawa jestem co wymyśliłaś z mchu? Dzisiaj już nie zobaczę bo padam po pracy ale jutro zajrzę Ja dzisiaj tylko spódniczki igiełkowe na lampy zrobiłam
W 100% masz racje. To urządzenie (nie bedę wymieniać już nazwy, bo mnie posądzicie o kryptoreklamę ) nie nadaje sie do tradycyjnych domow. Lepszy blysk zapewni moja nieoceniona p. Z lub jak Anitka proponuje umięsniony pomywacz.
Muchy spryskasz sprayem i puscisz robota kilka razy i będzie git, potem sobie dopolerujesz. A skąd masz tyle much??
Monic jeszcze nic nie ma.... Kupiliśmy dzisiaj choinke, stoi soute w ogrodzie zimowym, cyklameny przekwitaja... Reszta ozdób czeka w kartonach...
Chyba od poniedzialku wieczorem zaczne coś przystrajac bo już sama sie steskniłam za świętami....
O dzisiaj sobie wsadziłam hiacynta do szkła... Bo zamiast biały okazał sie być roźowym....
Madżenko, dziękuję za odwiedziny u mnie. Bardzo mi było miło
Te 400 km do przejechania mimo wszystko jest uciążliwe. Czytam u ciebie, że często tak musisz podróżować. Oby drogi były czarne
Mech wyścieła roślinki, nic nie wymysliłam. Nie lubię takich robotek
Mam bialego hiacynta , dam mu kołderke. Niemi kupiła mi ciemierniki dostaną tez pierzynke z mchu. Nic juz nie kombinuje. Co roku kombinowałam i stwierdzalam, źe jak zwykle wszystkiego za duźo.... W tym roku skoncentruję się na wypiekach i salatakch. Bo jak zwykle miesa i ryby to domena M