Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 17:57, 15 gru 2014

ewa004 napisał(a)
O jak Iwonka ładnie to wszystko ujęła

Bo Iwonka madra kobitka .....jak wszystkie my ....hihi
lojalna_ 17:59, 15 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Jolu U Ciebie już prawie święta. Lubię ten czas, zapach piernika, dekoracje cieszą oko ... mmmmmmm Pięknie

Asiu tak sie fajnie na serduchu robi powoli, zeby jeszcze ten problemy dnia cidziennego ruszyły na wakacje w ten miły czas i juz bedzie oki
lojalna_ 18:00, 15 gru 2014

beata_m napisał(a)

dziewczyny ja myślę, że to nie o to chodzi żeby się innym podobało a nam samym najbardziej, ale chyba największa frajda to to że podglądając jedna drugą się motywujemy i działamy - ja też zbyt twórcza nigdy nie byłam a w tym roku jakoś mi się zamarzyło i spróbuję nawet jakby miało nie wyjść. A wiadomo czemu się zamarzyło, podglądam to u Joli to gdzie indziej ... :*

Dobrze myslisz ja mysle tak samo fajnie na ogrodowisku Jest
lojalna_ 18:01, 15 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...niesamowicie nastrojowo...
...białych cyklamenów nie umiem dostać buuuu....a tak mi się podobają...

U mnie wszedzie kusza w O w L tylko kupowac jak zwiedna i cieszyc oko ....bo u mnie cos długoterminowo nie rosna wola podwórko pozdrawiam milutko
lojalna_ 18:03, 15 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Beatko, masz rację. Wianki w tym roku pierwszy raz robiłam - dzięki forum. Pierwsza na ulicy światełka powiesiłam na trzecią niedzielę adwentu - w końcu termin znam, kiedy należy to robić. Wiem, kiedy okopczykować róże i dlaczego dopiero w grudniu
Bukszpany w tym roku też cięłam terminowo - ja, co się bałam ciąć jakiekolwiek roślinki.
A to, że czasem wpadamy i mówimy, że mamy doła- to taka przenośnia po trochu dla zachwytu nad czymś, czego sami nie mamy i nam się bardzo podoba.
Ale najważniejsze w tym wszystkim jest wzajemne wsparcie Pozdrawiam

Iwonko mnie dziewczyny inspiruja i kopniaka do roboty daja a szefowa zawstydza gustem i pomysłami uczymy sie wszyscy i obysmy wszyscy zadowoleni byli AmenT hihihi
lojalna_ 18:08, 15 gru 2014

Wianek juz swieci no teraz mi sie podoba ......

A moj chłopina wiesza sopelki ...na balkonie haha miały byc pod strzecha ale zwyzke brac na jedne lampki trocha ganba hihi a drabiny tak wysokiej nie ma . Zrobie wiec ostatnie fotki na zewnatrz i wiecej Was zameczac nie bede ta dyskoteka
polinka 18:50, 15 gru 2014

Jola, nie wiem co napisać...jest obłędnie! Masz dar do dekoracji dziewczyno

Wpadam w kompleksy i u siebie już nic nie pokazuję Za Twoim przykładem idę oświetlić gałązki brzozowe w donicy.
jazzy 19:11, 15 gru 2014

Widzisz Jola co narobilas wszyscy muszą na terapię przez Twoje katalogowe zdjęcia
Ale pokazuj! Pokazuj!
Mathildis 19:22, 15 gru 2014

lojalna_ napisał(a)

a ja stwierdziłam, że moich mikrusów nie warto wiązać... może jeszcze zmienię zdanie po tych zdjęciach
lojalna_ 19:27, 15 gru 2014

dziewczyny zaczynacie mnie powoli wkurzac hihihi hihihihi gupoty mi tu pisza baby nienosne kofam was i tak sie ciesze ze Was poznałam