kwietni/zielnik z palety schowany już do piwnicy, podobnie jak balie i glinane kaczuchy. Piwonie czekają na wycięcie
jeszcze jedno zdjęcie oczara znalazłam
jeszcze ciut złotej obieli i magnolii. Teraz oczywiście obie panny już łyce jak kolano
cudna hortka od mojej Kasieńki
w wrzywniczku już sprzątnięte. Do niedawna była tam jeszcze sałata i rukola, ale kilka dni temu wmusiliśmy wszystko. Jak na Króliki przystało
Monia, ptaszynko roześmiana wrzucam kilka, niestety nienajlepszej jakości zdjęć na pamiątkę . Nie mamy ani jednej foci wszystkie razem, ale tak to jest jak ogrodniczki się rozgadają . Buziaki i pamiętaj, że czekamy na Was
oczka fajnie pozarastały
to w przydomowym genialnie teraz wygląda
i na koniec tykwowy cudaczek
Sylwuś ogród niezmiennie zachwyca i wciąż zaskakuje. Jesteście niesamowici, niezmordowani. Niech ogród rośnie, nieustannie Was cieszy, a wszelkie plagi niech omijają Was szerokim łukiem.
dziewczynki zapatrzone w dal . No tak, u mnie wystarczy się rozglądnąć na boki, żeby wszystko wzrokiem ogarnąć, a w Szmaragdowej przydałaby się lornetka
Iga czuje się jak u siebie. Uwielbia wizyty w Szmaragdowej. Już w aucie mówiła, że będzie po górce biegać