Można by to ująć bardziej dosadnie... I piszę to jako osoba posiadająca w swoim ogrodzie wiele roślin otrzymanych dzięki Wielkiemu Sercu ludzi z forum.
I szkoda tylko, że pierwszy wpis Tess w tym temacie nie dał do myślenia i nie skłonił do zmiany formy 'oferty', tylko wywołał taką burzę....
Jestem tu od pięciu lat, zna mnie wiele osób. A nick Szafir pojawił się 21 marca tego roku, w dodatku dziwnym trafem (sic!) wypowiadał się jedynie tylko w jednej sprawie, w której - notabene - mocno namieszała R.
Masz świadomość, że zgodnie z pkt 3 regulaminu forum możliwe jest posiadanie tylko jednego konta na forum?
Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych.
A stanowisko jakie jest? Słoneczne, czy nie?
Bo gdyby słoneczne, to lawenda by mogła być. Mam taką (NN), która jest cudnie srebrzysta przez cały rok, nawet po zimie. Wiosną ją się ścina, to mogłyby tukrólować cebulowe.
Jesli zaś cień/półcień masz, to jakieś trawki zimozielone, polecam silver screpte, też srebrzysta.
Szukam propozycji poza zielonych, bo masz tej zieloności już sporo w tej częsci ogrodu.
Część druga tego zdania potwierdza jednak, że samochwalstwo
Zwracam uwagę, że cytowanie to nie to samo co stosowanie.
Na marginesie - pisanie wielkimi literami narusza pkt 7 regulaminu forum. Może warto by się z nim zapoznać? System zaznaczył ten tekst na czerwono, nie dało do myślenia?
No takie właśnie odniosłam wrażenie.
Samochwała w kącie stała
I proszę - bez insynuacji, że w czymś mi pomogłaś. Nie zdarzyło się i się nie zdarzy, bo pomoc i rady przyjmuję tylko od osób, które cenię.
A to szkoda.
Na serio - i pomyśleć, że chciałam tylko uzyskać odpowiedź, jakie kryteria trzeba spełnić, by być uznanym za osobę ubogą, tj. godną otrzymania za darmo roślinek.
Dawno nie zaglądałam, a tu takie rewelacyjne zmiany. Świetnie to obmyśliliście i wykonaliście. Brawo, bardzo mi się podoba taki układ płyt. Chyba zgapię
Te obrzeża rabat to z czego są? I czy płyty układaliście na jakiejś zaprawie?
No ja mam też różnokolorowe szmatki na rabatkach. Całą garderobę wczoraj przetrzepałam w poszukiwaniu rzeczy zdędnych.
Zdjęcia tych gustownych ozdóbek ocenzurowałam
Prognoza długoterminowa jeszcze może się zmienić, ale korę w zapasie mus mieć żeby lilie przykryć bo kiedyś mi wszystkie zważyło.
Ta prognoza cały czas wstrzymuje mnie z cięciem bukszpanów, a eM chodzi i marudzi że takie poczochrane.
Pozdrawiam Tessiu
Rośliny przeżyły ale zdjęć nie zrobiłam bo jeszcze leżakuję Ale mam doniczkowy las na rabatach, kolorowe bluzeczki i sweterki i białe duchy (bądź damy). Zaraz chyba zdejmę te gustowne okrycia bo się ludziska zaczynają kręcić i ubaw będą mieli.