W tym roku eM też znalazł owoce miłorzęba, dokładnie takie jak na zdjęciu i potwierdzam, że w życiu nie czułam takiego smrodu od rośliny, brrrr... Oczywiście zebrał ile tylko mógł, ręce mu śmierdziały, ale dzielnie niósł nasiona do domu, żeby posadzić prawdziwego miłorzęba, a nie jakiegoś szczepionego na pniu... To takie Jego przekonanie, że muzą być prawdziwe drzewa a nie jakieś sztuczne.
Moje kolejne narzekanie na eMa, znowu trafiło na Ciebie, Ewa. Sorry
Widze ze i ten watek jest z wiankami, wiec pokaze i tutaj.Moj trzyletni wianek, ale ze prace z szyszek znowu sa w modzie to korzystam z tego i wyciagam mojego starocia.Moze komus sie spodoba.
Pochwale sie swoim starym wiankiem.Mam go juz trzeci rok, ale bardzo go lubie wiec wyciagam i wieszam. Tym bardziej ze prace z szyszek, znowu sa w modzie.
Dziękuję za odzew. Jestem u Was na bieżąco, bo czytam i oglądam. Weny na ogród zabrakło, siły poszły na potyczki z życiowymi przeszkodami. Nic nowego w ogrodzie nie zrobione. No prawie. Wytyczyłam nową rabatę. Prawdę mówiąc, nie chciało mi się nic, nawet myśleć, choć radość z pobytu na działce jest niezmienna, może nawet wzrastająca. Poprawię się w przyszłym sezonie. Aż mi wstyd czasem było, czytając pełne pasji planowanie i oglądając piękne realizacje u Was. Że jakaś słaba się okazałam?
Nic to, zbieram się "do kupy". W ramach przeprosin za nieobecność, trochę zdjęć.
Kolega prowadzi na uczelni zajęcia z kultury rocka, no i ostatnio mnie zaprosił. Temat wziąłem trochę pod młodzież, chyba: "Tolkienowskie klimaty w twórczości Led Zeppelin".
Nawet jeśli słońce przestanie świecić
Nadal będę cię kochać
Kiedy góry zwalą się do morza
Nadal będziemy ty i ja
Miła pani daję ci całego siebie, Miła pani nic więcej.
Drobne krople deszczu,
Szept bólu,
Łzy dawno wygasłych miłości.
Ale moja miłość jest silna,
Z tobą wszystko będzie dobrze,
Razem będziemy szli do końca naszych dni.
Moim, moim, moim natchnieniem jest to, czym ty jesteś dla mnie
Natchnieniem, spójrz, zobacz.
Dzisiaj mój świat się uśmiecha
Twoja dłoń w mojej, idziemy całe mile.
Dzięki tobie to się dokona
Bo ty jesteś dla mnie jedyną
Szczęście nie ma już smutku
Szczęście... jestem zadowolony
Nawet jeśli słońce przestanie świecić
Nadal będę cię kochał.
Kiedy góry zwalą się do morza
Nadal będziemy ty i ja.