Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:22, 04 gru 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
O ja.... podżekt brzoza siem mnie baaardzo podoba! Rety Polinko... na nadążam za twoimi pomysłami . Szybujesz

Właśnie dzisiaj skończyło się szybowanie z dekoracjami Mam odcięcie mocy...

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:19, 04 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
do mnie w poniedziałek "przyjechały" podkłady z giełdy. Chyba zacznę robić od przyszłego tygodnia, bo teraz terminarz napięty. Mikołajki się zblizają a i warsztaty w planach

I znów koleżankę będę oglądać tylko na zdjęciach w gazecie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:04, 04 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj trochę mniej ogrodowo, bardziej przyrodniczo...

Kajakiem przez Dolinę Baryczy.

O matko szaro, buro za oknem a tu takie foty....Polinko !
Ja tez z tych kajakujących ale póki co po Mazurach : Krutynia, Czarna Hańcza...albo u nas w łódzkiem po Grabii, po Warcie i po Widawce ( na Widawce z resztą zaliczyłam swoje pierwsze wodowanie tzn. wywaliłam sie z całym kajakiem do góry dnem...brrr...miłe nie jest...ale da sie przezyc - kiedys musi byc pierwszy raz )
Nigdy nie mysłałam o Baryczy jako o miejscu na kajaki...a tu prosze jakie ładne okolice do kajakowania...i nie tak daleko od nas...
Leśne Wzgórze 15:54, 03 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Pani nauczycielka niech najpierw zrobi coś takiego z dziećmi a póżniej może komentować. Szlag mnie trafia na podcinanie skrzydeł dzieciaczkom. Gdzie tu umacnianie wiary w siebie, w swoje możliwości? Tyle trąbią o psychologicznym, indywidualnym podejściu do każdego dziecka a tu proszę szkoła, która powinna dawać wzorzec postępowania, krytykuje wykonanie!!

Synkowi pokaż ile tu pochwał i zachwytów nad Jego gwiazdkami to może choć troszeczkę ucieszy się

Na całe szczęście dzisiaj mieli lekcje plastyki i nauczycielka tego przedmiotu była zachwycona... do tego stopnia, że poprosiła młodego by na następnej lekcji nauczył całą klasę jak się te gwiazdki robi. Zupełnie inne dziecko mam dziś w domu - cały w skowronkach.
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:22, 03 gru 2014

Do góry
W piątek jestem w domu
Ogródeczek jagody99 12:15, 03 gru 2014

Do góry
Jagódko jak Cię znów zasypie śniegiem to powtórzmy akcję z zeszłego roku Z wielką chęcią przyjmę śnieg

Pozdrawiam serdecznie
Miejsko & sielsko 12:10, 03 gru 2014

Do góry
U Ciebie modrzew za płotem a ja od kilku dni poszukuję gałązek modrzewiowych z miernym skutkiem
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:56, 03 gru 2014

Do góry
To tak jak ja do wianków Podkłady czekają a ja wszystkim innym się zajmuje tylko nie nimi

Nie wybierasz się przypadkiem do naszego urzędu w tym tygodniu?
Leśne Wzgórze 11:45, 03 gru 2014

Do góry
Pani nauczycielka niech najpierw zrobi coś takiego z dziećmi a póżniej może komentować. Szlag mnie trafia na podcinanie skrzydeł dzieciaczkom. Gdzie tu umacnianie wiary w siebie, w swoje możliwości? Tyle trąbią o psychologicznym, indywidualnym podejściu do każdego dziecka a tu proszę szkoła, która powinna dawać wzorzec postępowania, krytykuje wykonanie!!

Synkowi pokaż ile tu pochwał i zachwytów nad Jego gwiazdkami to może choć troszeczkę ucieszy się

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:24, 03 gru 2014

Do góry
Projekt brzoza

A wianki kolejny dzień czekają...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:13, 03 gru 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Dekoracje takie jak lubię naturalne i proste ja nie zrobiłam jeszcze nic... w tym roku jakoś wyjątkowo mi się nie chce

Ola u mnie w tym roku tylko natura. Postanowiłam, że nie będzie niczego sztucznego, plastikowego, zobaczymy czy wytrwam
A z tymi chęciami to czas mnie zmusza do działania. Teraz mam jeszcze trochę wolnego, póżniej praca od rana do nocy i będzie czas tylko na spanie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:09, 03 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
hahaha...."produkcja bombek".....ano i Dolina Baryczy z tego też słynie

Nie ma co ukrywać ale w fajnym regionie mieszkamy Dla miłośnika natury to raj Niestety nie wszyscy potrafią to docenić...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:05, 03 gru 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
Najbardziej spodobało mi się hasło: "produkcja bombek"... jak u Smolenia
Polinko - przytuptałam pochwalić avatarek... mmmm.... palce lizać

Aguś toż to prawdziwa produkcja będzie, kleje, rozpuszczalniki i zapalnik też może być

Za pochwały avatarka dziękuję, uwielbiam to zdjęcie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:58, 02 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Wieczorem wkleję gwiazdki u mnie - wykonanie zajmuje może dwie minuty, więc warto zrobić je samemu Macham
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:51, 02 gru 2014

Do góry
Mam przerwę na kawkę to pokażę co dzisiaj działam

W gałązkach świerkowych będą jeszcze białe lampki, które mam nadzieję zrobią fajny klimat w nocy...Jeszcze tylko graby przyozdobię w czerwone kokardki i lampki, i temat ogrodu będzie zamknięty O przypomniałam sobie, jeszcze wianek... do którego coś nie mam weny
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 15:08, 02 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Małgosiu macham ciepło w ten mrożny wieczór

Witaj Paulinko!
U nas tez zimnica, byłam wczoraj z psem na długim spacerze ale tak wiało że nawet mój pies jak nigdy sam z siebie ciągnął mnie do domu...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:29, 01 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Leśne Wzgórze 20:38, 01 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...

Pawlus napisał(a)
Chętnie zobaczę jak się to robi. W tym roku do złotych i srebrnych bombek mam ochotę dodać kilka białych akcentów.

ale mnie motywujecie
wskoczę jeszcze do kilku ogrodów i przygotuję dziś paseczki, aby jutro relacja sprawnie poszła
Ogród do kwadratu 19:18, 01 gru 2014

Do góry
Hiacynt zachwycający W takie ponure dni każdy kwitnący kwiatek to jak wygrana w totka
Leśne Wzgórze 19:14, 01 gru 2014

Do góry
I ja czekam na przepis Cały czas nie mam pomysłu co dać w okna...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies