Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Margarete 15:31, 04 gru 2014

Pompony fajne, nie wiem czy czas znajde ale ...moze
Pobiegałam po twojej tablicy na Pinsie i coś tam do siebie poprzepinałam
Inspiracji wkoło duzo...tylko czasu mało na ich zrobienie, poszukanie i kupienie detali..itd Zawsze jednak miło popatrzec chociaz u kogoś na fajne świąteczne dekoracje
Pozdrawiam!
Sebek 16:30, 04 gru 2014

Pszczelarnia napisał(a)
A ja mam jeżyki (pomponiki) białe z bibuły - inne.

Idę zobaczyć, może som?
Sebek 16:34, 04 gru 2014

Margarete napisał(a)
Pompony fajne, nie wiem czy czas znajde ale ...moze
Pobiegałam po twojej tablicy na Pinsie i coś tam do siebie poprzepinałam
Inspiracji wkoło duzo...tylko czasu mało na ich zrobienie, poszukanie i kupienie detali..itd Zawsze jednak miło popatrzec chociaz u kogoś na fajne świąteczne dekoracje
Pozdrawiam!

Jutro zaczynam intensywnie tworzyć klimat świąt u siebie Ale u innych uwielbiam oglądać jak przyozdobili domy - u mnie w okolicy zazwyczaj nie ma na czym oka zawiesić, ale ogrodowisko nie zawodzi Piny musze sobie odświeżyć, bo nie pamiętam co jest na mojej liście must-have
Juzia 16:48, 04 gru 2014

Do dekoracji na ślub były potrzebne... chyba nawet mam gdzieś fotkę
Wrzucę u siebie...żeby się pochwalić...hehe
beata_m 21:29, 04 gru 2014

Witam ja tuż już u Ciebie nie raz byłam i podglądałam, pięknie i z pasją. I oczywiście chylę czoło, tyle rad Twoich co już przeczytałam!!! a ja ledwo raczkujące niemowlę pozdrawiam ciepło
Sebek 21:37, 04 gru 2014

beata_m napisał(a)
Witam ja tuż już u Ciebie nie raz byłam i podglądałam, pięknie i z pasją. I oczywiście chylę czoło, tyle rad Twoich co już przeczytałam!!! a ja ledwo raczkujące niemowlę pozdrawiam ciepło

Moje rady wiążą się ściśle z moim pragmatycznym podejściem do ogrodu - po prostu fajnie jest dzielić się doświadczeniami, a tyle eksperymentów ile już u siebie zrobiłem (mniej lub bardziej głupich ) to chyba nie zliczę I będę dalej
Sebek 21:49, 04 gru 2014

Jutro miałem ambitne plany co do tworzenia dekoracji świątecznych, ale coś mnie podkusiło by się spytać sąsiadki z bloku kiedy mamy kolędę.... Okazało się, że jutro po południu - zawsze doceniałem swoje wyczucie czasu, ale dzisiaj to już przeszedłem samego siebie Muszę udać się na łowy w poszukiwaniu akcesoriów na tę okoliczność Także niestety z moich planów nici, ale za to w sobotę będzie intensywnie... Przed chwilą wymyśliłem sobie jeden rodzaj dekoracji na zewnątrz, jeśli uda mi się zdążyć to zrobić to wyznaczę nowy poziom kokoszkowania świątecznego na forum A miało być minimalistycznie.... Choć w sumie może i będzie?
noemi 21:52, 04 gru 2014

Mam Cię "na oku" a Ty dalej tworzysz … brawo , będę zapiać
polinka 22:27, 04 gru 2014

Kolęda na początku grudnia??? Coś się spieszą u Was
Sebek 22:33, 04 gru 2014

polinka napisał(a)
Kolęda na początku grudnia??? Coś się spieszą u Was

W rodzinnej miejscowości zawsze jest po świętach, ale w Katowicach pewnie i tak będzie trwać to do końca stycznia, wiec pewnie muszą się spieszyć Szkoda, że choinki jeszcze nie mam... Znaczy się już mam, ale przywiozę ją tu dopiero w niedzielę